Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Sa o mai credem si pe asta: unicul drum national de pamant din tara va fi asfaltat anul acesta

Drum national de pamant modernizat cu promisiuni dupa patru decenii de asteptari

 

După 40 de ani de lipsă a lucrărilor de modernizare pe cea mai mare parte a drumurilor naţionale din Botoşani şi după ce judeţul a ajuns celebru pentru singurul drum naţional de pământ din ţară, se poate spune că s-au deschis şantiere pe cele mai importante artere.

Ovidiu Mugurel Laicu, directorul Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Iaşi a prezentat marţi dimineaţă primarilor din estul judeţului, subprefectului Gelu Ţigănucă şi celor doi parlamentari al căror program le-a permis prezenţa la Mitoc, toate şantierele deschise pe drumurile naţionale botoşănene. Senatorul Doina Federovici şi deputatul Tamara Ciofu au dat asigurări că lucrările vor avea sprijinul parlamentarilor şi în bugetul de stat al anului 2016.

Drumul de pământ acum este de piatră

Cel mai mare dintre şantiere îşi propune modernizarea drumului naţional DN 24C Rădăuţi Prut – Manoleasa, lucrare aflată în plină desfăşurare, executantul fiind firma MAX PRORUTE din Satu Mare.

„S-au alocat până acum 10.000.000 de lei, din valoarea totală de 22.000.000, cu tot cu TVA şi am ferma convingere că la rectificarea bugetară se va aproba şi diferenţa de bani, astfel încât să dăm şi un al doilea ordin de lucrări.”, a explicat Ovidiu Laicu.

Directorul drumarilor din Moldova a detaliat ceea ce se lucrează în prezent, platforma drumului naţional şi primul strat de balast fiind realizate 100%. S-a turnat şi 70% din al doilea strat de balast, în timp ce nivelul de piatră spartă şi şanţurile s-au realizat în proporţie de peste 30%.

Emanuel Goga, reprezentantul firmei de construcţii gestionează pe artera botoşăneană, de aproape 36 de kilometri, un parc auto de 33 de maşini de transport şi alte utilaje, un personal de 60 de muncitori şi specialişti, termenul avansat pentru finalizarea primului strat asfaltic fiind sfârşitul acestei toamne.

drum de pamant laicu drum de pamant 2

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express