Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Sa tot lucrezi la stat! Salariile din Primarie, majorate cu 40%

Vestea pe care o asteptau de mai bine de doua saptamani, au primit-o astazi. Functionarii din Primaria Botosani vor avea salariile majorate incepand cu luna martie.

Nu primarul Catalin Flutur este cel care a semnat dispozitia de majorare a salariilor, conform hotararii Curtii Constitutionale ci viceprimarul Cosmin Andrei care a primti astazi atributii de primar.

“Am semnat dispozitia prin care s-au acordat drepturi salariale marite colegilor din primarie cu un procent de pana la 40% conform deciziei Curtii Constitutionale, coroborata cu deciziile celorlalte primarii din tara care au pus in aplicare aceasta decizie, care va intra in aplicare incepand cu data de 1 martie iar maririle salariale vor fi primite in luna aprilie.” a precizat viceprimarul Cosmin Andrei

Impactul financiar asupra bugetului Primariei este consistent

“Impactul bugetar este de aproximativ 3 milioane de lei, peste un impact bugetar obligatoriu de 9 milioane de lei ca urmare a actelor normative incidente privind maririle salariale, iar din punct de vedere al asigurarii acestor resurse eu sunt foarte optimist si cred ca vom primi aceste sume din partea  Directiei de Finante Publice urmare a distribuirii banilor din cotele din impozitul pe venit unde municipalitatea are un procent de 41,7 % din impozitul pe venit, impozit care va fi mult mai mare ca urmare a maririlor salariale.” a precizat viceprimarul Cosmin Andrei

Salariatii din Primarie au semnat documente prin care isi asuma ca vor returna cuantumul majorarii salariale in cazul in care Curtea de Conturi va stabili ca banii s-au incasat ilegal.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

hormigon impreso madrid editura gunivas mobilier scolar Béton Imprimé Montpellier Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasi hormigon impreso madrid hormigon impreso zaragoza hormigon pulido toledo experto reformas madrid montaj tapet beton amprentat
panouri radiante incalzire in pardoseala medicina muncii bucuresti
transport persoane romania germania premium wordpress themes creare magazin online
traduceri autorizate Iasi
realizare site web usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express