Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Salariile angajatilor de la Nova Apaserv ar putea creste

Noul director interimar al societatii Nova  Apaserv vine cu vesti relativ bune pentru angajatii societati. Albert Tanase va incerca sa stinga conflictul de munca si sa ajunga la un acord cu sindicatele in vederea majorarilor salariale.

O posibila crestere a salariilor ar putea fi aplicata insa din luna iunie, odata cu rectificarea bugetara.

“In contractele de mandat nu a existat si nu exista in prezent nicio prevedere prin care administratorii si directorii sa aiba o cota parte din profitul societatii. De peste sapte-opt ani de zile, salariatii nu au participat la aceasta cota parte din profit nici prin prevederi introduse prin contractul colectiv de munca, pentru ca si  aici avem o legislatie care precizeaza cum pot participa salariatii la aceasta cota parte din profit. Anul trecut am avut suma de 80 mii lei, care putea fi teoretic alocata si repartizata salariatilor pe aceasta cota de profit, dar avand in vedere aplicarea unor prevederi imperative prevazute de actele normative care reglementeaza activitatea societatii nu s-a putut realiza acest lucru, acea suma fiind alocata pe partea de investitii. Din acest punct de vedere, am sa incerc sa port un dialog cu salariatii si vom incerca sa identificam toate conditiile in care poate fi aplicabila.” a spus Albert Tanasa, director interimar Nova Apaserv

Directorul de la apa va incepe de saptamana viitoare negocierile salariale dar povara financiara a societatii ar fi extrem de mare in conditiile in care salariile ar urma sa creasca cu cateva sute de lei pentru a ajunge la nivelul minim pe economie.

“Va dati seama ce impact ar fi pe o crestere pe aceasta diferenta de la 900 la 1500 de lei si aici vorbim de un salariu minim de baza, echivalentul unui coeficient de ierarhizare 1, specific unui muncitor necalificat. Trebuie sa identificam toate solutiile pentru asigurarea unui climat social.” a precizat directorul Nova Apaserv

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

hormigon impreso madrid editura gunivas mobilier scolar Béton Imprimé Montpellier Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasi hormigon impreso madrid hormigon impreso zaragoza hormigon pulido toledo experto reformas madrid montaj tapet beton amprentat
panouri radiante incalzire in pardoseala medicina muncii bucuresti
transport persoane romania germania premium wordpress themes creare magazin online
traduceri autorizate Iasi
realizare site web usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express