Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Salvare de la Primarie pentru azilul din Trusesti! Flutur vrea un camin si la Botosani

De cativa ani se tot discuta despre constructia sau amenajarea unui camin de batrani. Varstnicii din municipiu, de care nu are cine sa aiba grija, sunt dusi la azilele din judet. Probleme sunt si la caminele deja existente. La Trusesti sunt probleme de ordin financiar iar, la solicitarea prefectrului, primarul  Catalin Flutur a initiat un proiect de hotarare prin care cere aprobarea consilierilor locali pentru alocarea a 60 000 lei pentru cheltuielile de la azilul Trusesti, acolo unde sunt ingrijiti si 16 batrani din municipiul Botosani.

Decat sa aloce aceste sume catre alt camin, primarul ia in calcul sa construiasca un camin in Botosani, doar ca acest lucru nu este simplu de dus la indeplinire.

” Am incercat sa gasim rezolvare in momentul in care am facut bugetul, nu prea aveam atunci semne bune dar suntem de acord si am propus un proiect de hotarare prin care vom suporta o serie din cheltuielile de intretinere a beneficiarilor care sunt din Botosani, cazati la caminut de la Trusesti.”a precizat primarul Catalin Flutur

Catalin Flutur a mentionat faptul ca in noul exercitiu financiar al Uniunii Europene va incerca sa acceseze un proiect pentru constructia unui azil de batrani.

 

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

case din lemn hormigon impreso madrid editura gunivas mobilier scolar Béton Imprimé Montpellier Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasi - hidroizolatii tulcea - hidroizolatii cauciuc lichid hotel barlad
hormigon impreso madrid hormigon impreso zaragoza hormigon pulido toledo experto reformas madrid avocat suceava servicii resurse umane bucuresti beton amprentat montaj tapet beton amprentat
inchiriere cabina foto medicina muncii bucuresti
transport persoane romania germania premium wordpress themes creare magazin online
creare site web
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
creare portal imobiliar
creare portal stiri
contabilitate pentru firme Bucuresti realizare site web usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express