Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Scandalagii din Parcul Tineretului si din Centru vor ramane pe drumuri!

Zeci de petitii si plangeri au ajuns la Politie dar si la Primarie din partea botosanenilor pentru care traiul in Parcul Tineretului dar si in Centrul Istoric, a devenit un adevarat cosmar. Din cauza unor persoane certate cu bunul simt, oamenii nu pot trai in liniste si in plus se tem pentru siguranta lor. Calvarul este pe cale sa ia sfarsit , cel putin asta incearca sa faca alesii locali.

Dupa insistente, consilierii locali au adpotat in sedinta de Consiliu Local de joi o serie de masuri privind Regulamentul de organizare si functionare a Serviciului Public de Administrare a fondului locativ aflat in administrare amunicipalitatii pentru ca buna parte a scandalagiilro traiesc in locuinte inchiriate de la Primarie.

Conform proiectului de hotarare, se vor introduce actiuni de reziliere a contractului de inchiriere a chiriasului din spatiul locativ in cazul in care, pe parcursul derularii contractului, chiriasul, membrii familiei sale sau alte persoane carora acesta din urma le-a ingaduit, folosirea si accesul in locuinta, fie un comportament care face imposibila convietuirea, fie impiedica folosirea normala a locuintei, daca aceste fapte au fost sanctionate cu amenda potrivit Legii 61/1991 de cel putin trei ori, iar sanctiunea a ramas definitiva prin necontestare sau prin hotarare judecatoreasca.” este textul hotararii de Consiliu Local

“Am inititat acest proiect in urma audientelor pe care le-am avut, in care cetateni au venit cu lacrimi in ochi spunandu-mi ca nu mai pot convietui cu cetatenii din imobilele proprietate a primariei. Am propus si va rog s ama sustineti sa evacuam chiriasii care primesc cel putin trei sanctiuni la Legea 61 pentru tulburarea ordinii si linistii publice. In urma dezbaterii publice am primit un amendament din partea unui cetatean din Centrul Istoric care propune extinderea reglemntarilor si pentru societatile comerciale  care folosesc spatiile municipalitatii din getsiunea Locativa. Acest regulament sa fie opozabil si persoanelor juridice care pot fi amendate la Legea 61 si sper ca atunci cand vom avea, daca va fi cazul, primul chirias evacuat din aceste motive, sa tragem un semnal de alarma si sa vada si ceilaltii ca trebuie sa se comporte cuviincios.” a precizat viceprimarul Cosmin Andrei

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

hormigon impreso madrid editura gunivas mobilier scolar Béton Imprimé Montpellier Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasi hormigon impreso madrid hormigon impreso zaragoza hormigon pulido toledo experto reformas madrid montaj tapet beton amprentat
panouri radiante incalzire in pardoseala medicina muncii bucuresti
transport persoane romania germania premium wordpress themes creare magazin online
traduceri autorizate Iasi
realizare site web usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express