Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Sclavii vremurilor noastre în atenţia autorităţilor

1,7 milioane de lei este valoarea unui proiect prin care autorităţile româneşti şi-au propus şi trebuie să reducă dimensiunile traficului de persoane. Fondurile provin în proporţie de 75% din Fondul pentru Securitate Internă al UE, diferenţa fiind acoperită din bugetul naţional. Activităţile proiectului urmează să se deruleze timp de 3 ani, iar, în cadrul acestuia, Agenţia Naţională Împotriva Traficului de Persoane (A.N.T.I.P.) a lansat o primă campanie de prevenire a traficului în scopul exploatării prin muncă. Intitulată „Cunoaşte-ţi drepturile! Respectă-ţi obligaţiile!”, aceasta a fost lansată la nivel naţional la finalul lunii aprilie, urmând ca activităţile să se desfăşoare în toate judeţele ţării, partenerii agenţiei fiind Ministerul Educaţiei Naţionale, Ministerul pentru Românii de Pretutindeni, Asociaţia Ecumenică a Bisericilor din România – AIDRom, Asociaţia eLiberare şi Fundaţia World Vision România.

 

Campania se va derula până la sfârşitul anului 2018 şi îşi propune creşterea gradului de conştientizare în rândul persoanelor vulnerabile cu privire la traficul de fiinţe umane. Este vorba despre informarea şi sensibilizarea populaţiei, creşterea gradului de implicare a misiunilor diplomatice ale Românie, informarea instituţiilor şi organizaţiilor privind dimensiunea şi formele de manifestare ale acestui fenomen, dar şi de reducerea numărului de informaţii inexacte şi ambigue referitoare la unele aspecte ale traficului de persoane transmise publicului.

„Mulţumim reprezentanţilor mass-media, având convingerea că implicarea presei în activităţile de informare şi prevenire ne va sprijini în vederea creşterii gradului de conştientizare şi reacţie a publicului faţă de provocările acestui tip de crimă organizată.”, se arată într-un comunicat de presă transmis redacţiei de la nivelul A.N.I.T.P.

 

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

hormigon impreso madrid editura gunivas mobilier scolar Béton Imprimé Montpellier Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasi hormigon impreso madrid hormigon impreso zaragoza hormigon pulido toledo experto reformas madrid montaj tapet beton amprentat
panouri radiante incalzire in pardoseala medicina muncii bucuresti
transport persoane romania germania premium wordpress themes creare magazin online
traduceri autorizate Iasi
realizare site web usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express