Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Scoli din Botosani, puse pe lista neagra de ARACIP

Reprezentanţi ai Agenţiei Romane de Asigurare a Calitatii in Invatamantul Preuniversitar (ARACIP), in cadrul unui proiect derulat la nivel naţional, in perioada ianuarie-martie, denumit “Educaţie de calitate in şcolile din mediul rural” au verificat la sange 16 unităţi de invatamant din judet.

Gradinite, scoli gimnaziale şi licee, toate au fost inspectate in ceea ce priveşte standardul şi performanţa educaţionala. In urma vizitelor, comisia a acordat calificative bune si nu prea.
Au fost consideraţi indepliniţi toti cei 43 de indicatori de performanţa. Exista şi unitati de invatamant care la toti indicatorii au obţinut calificativul Foarte bine şi Bine. E vorba de Liceul Tehnologic Al. Vlahuta Sendriceni, Şcoala gimnaziala Corni, Şcoala gimnaziala Dumbraviţa-Ibanesti şi Şcoala gimnaziala Rauseni, a declarat Mihaela Hunca, inspector general al ISJ Botoşani.

Şefa invatamantului botosanean, Mihaela Hunca, a menţionat ca sunt si unităţi care au ajuns pe lista neagra a inspectorilor ARACIP care le-au acorda calificativul “satisfacator”.

Aceşti indicatori s-au referit la existenţa cabinetelor medicale, existenţa cabinetelor psihopedagogice şi de consiliere şi orientare şi acele autorizaţii sanitare de funcţionare”, a declarat Mihaela Hunca.

Pana la inceputul lunii iunie vor fi evaluate alte 12 unitati de invatamant din judet, de aceasta data atat din mediul rural, cat si urban, in cadrul proiectului “Sprijinirea şcolilor pentru creşterea calităţii serviciilor educaţionale”.

ARACIP este organismul a carui sarcina este aceea de a supraveghea ca fiecare instituţie de invatamant din tara sa indeplineasca cerintele minime care sa-i permita desfasurarea cursurilor. Intregul proces de evaluare isi propune constatarea unor eventuale probleme şi deficite in scoli, in scopul de a gasi cel mai bun mod de a fi remediate sau imbunatatite. ARACIP are puterea de a autoriza sau acredita anumite specializari din cadrul şcolilor şi este singura institutie care poate decide desfiintarea unei unitati de invatamant.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- realizare site web
avocat suceava servicii resurse umane bucuresti beton amprentat inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi cazare in bran

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express