Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Se anunta noi angajari la Nova Apaserv

In prima zi a acestei saptamani a avut loc Adunarea Generala a Asociatiei de Dezvoltare Intercomunitara “Aqua” Botosani, sedinta in cadrul careia  ar fi trebuit sa aprobe noua organigrama a societatii Nova ApaServ. Acest lucru nu a fost posibil pentru ca nu a existat cvorum. Directorul societatii a precizat ca au fost identificate mai multe posturi vacante care au fost relocate pe partea operationala, unde nu exista personal.

Noua organigrama urmeaza sa fie aprobata in cursul zilei de marti cand a fost convocata o sedinta a ADI Aqua.

“Au fost in jur de 10 posturi pe care le-am identificat ca fiind vacante si au fost relocate pe partea operationala. Avand in vedere ca legislatia actuala nu ne permite marirea organigramei am apelat la aceasta solutie iar pe parcurs cand se va vacnta un post, prioritatea noastra este sa il directionam catre partea  operationala pentru ca acolo avem cele mai mari probleme la punctele unde avem statii de pompare. Aproape lunar preluam noi retele ceea ce presupune un numar de angajati mai mare decat numarul actual. ” a spus Albert Tanase, director Nova Apaserv

Nova Apaserv are 537 de angajati iar pentru ca organigrama sa fie completa ar trebui ca numarul angajarilor sa ajunga la 600.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

hormigon impreso madrid editura gunivas mobilier scolar Béton Imprimé Montpellier Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasi hormigon impreso madrid hormigon impreso zaragoza hormigon pulido toledo experto reformas madrid montaj tapet beton amprentat
panouri radiante incalzire in pardoseala medicina muncii bucuresti
transport persoane romania germania premium wordpress themes creare magazin online
traduceri autorizate Iasi
realizare site web usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express