Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Se cauta auditor intern.Vezi cine organizeaza concursul.

Asociatia Apiconsult Botosani  organizează concurs,  în  baza  HG  286/2011  şi  HG 1027/2014, la primaria comunei Rachiti, judeţul  Botoşani, în data de 30 august 2017,ora 10.00 – proba scrisă   şi  în  data  de  31 august 2017,  ora  10.00  interviul /proba  practica  pentru ocuparea   functiei   contractuale  vacante de auditor  intern.

Conditii de participare:

-nivelul  studiilor: studii  juridice, economice  sau  administrative.

-vechimea in specialitatea studiilor  necesare ocupării  postului:  3  ani.

Dosarele de înscriere la concurs se depun la primaria comunei  Ibanesti, judetul Botosani, în termen de 10  zile lucrătoare de la data publicării prezentului anunţ în Monitorul Oficial Partea a III-a.

Conditii  specifice  necesare in vederea  participartii la  concurs si a ocuparii functiei  contractuale:

-nivelul  studiilor: studii  juridice, economice sau administrative.

-vechimea in specialitatea studiilor  necesare ocupării  postului: 3 ani.

-necesitatea deplasării contracost, cu autoturism personal la comuna Copalau, comuna  Blândeşti şi oraşele Flămânzi şi Ştefăneşti în vederea efectuării misiunilor de audit intern;

-păstrarea confidenţialităţii datelor, informaţiilor, documentelor şi a materialelor  privind activitatea de audit public intern  desfăşurată în cadrul Asociaţiei Apiconsult la nivelul comunelor şi oraselor  membre, conform acordurilor de cooperare;

Condiţiile de participare la concurs şi bibliografia stabilită se afişează la primaria comunei  Ibanesti, judetul Botosani.

Relaţii suplimentare se pot obţine de la sediul primariei comunei Ibanesti, judetul Botosani,tel. 0231619755   sau  0749146855.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

hormigon impreso madrid editura gunivas mobilier scolar Béton Imprimé Montpellier Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasi hormigon impreso madrid hormigon impreso zaragoza hormigon pulido toledo experto reformas madrid montaj tapet beton amprentat
panouri radiante incalzire in pardoseala medicina muncii bucuresti
transport persoane romania germania premium wordpress themes creare magazin online
traduceri autorizate Iasi
realizare site web usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express