Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Se coc taxele si impozitele pe 2016 la Botosani. Impozit dublu pentru anumite imobile

 

La mai putin de trei luni pana in 2016, sefii din Primarie au pus la punct proiectul de stabilire a taxelor si impozitelor. Proiectul a fost pus in dezbatere publica. In linii mari, taxele si impozitele raman aceleasi, cel putin asta sustine inlocuitorul primarului, viceprimarul Cosmin Andrei.

In ceea ce priveste impozitele si taxele propuse pentru anul 2016, intentionam sa pastra acelasi  nivel. In acest sens am lansat un proiect spre dezbatere publica, care a fost publicat intr-un ziar tiparit. La acestul perioade de dezbatere publica care se va incheia la sfarsitul acestei luni, vom avea o sedinta de lucru daca vor fi eventuale propuneri in forma scrisa la nivelul Pprimariei si vom cadea deacord asupra formei initiale sau a unor modificari care ne sunt transmise iar apoi vom veni cu un proiect de hotarare in Consiliul Local.” a precizat viceprimarul Cosmin Andrei

Tarif dublu pentru cladirile monumente istorice

Daca pentru botosanenii de rand taxele si impozitele nu se vor majora, exista totusi o categorie de imobile pentru care se va plati dublu.

Pentru ca s-a modificat si legislatia in acest sens, pentru imobilele declarate monumente istorice, dublarea impozitului pentru acele cladiri care nu sunt intretinute si pastrate intr-o forma care sa permita transmiterea acestor cladiri si generatiilor urmatoare, indiferent de proprietar.” a declarat viceprimarul Cosmin Andrei

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express