Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Se impute rau treaba la Urban Serv

Situatia financiara a societatii Urban Serv este una extrem de dificila. Societatea de salubrizare este la un pas de a inregistra piereri daca proiectul privind majorarea tarifului de salubrizare nu va fi majorat cu 35%.

Proiectul privind cresterea acestei taxe ce este achitata de Primarie catre Urban Serv, a fost respins iar conducerea societatii insista totusi sa fie pus din nou in discutie pentru ca in caz contrar  angajatii societatii ar avea de suferit.

“Situatia este in acest moment foarte delicata iar asta este cauzat de faptul ca nu au fost aprobate tarifele propuse de noi. S-au  previzionat anumite venituri pentru anul 2018 avand in vedere cheltuielile aferente.  Daca aceste tarife nu vor fi aprobate in Consiliul Local, societatea va merge pe pierdere. Avem speranta ca proiectul va fi pus in discutie intr-o viitoare sedinta de Consiliu Local pentru ca in sedinta trecuta a fost o situatie ambigua.” a precizat Simion Drelciuc, director Urban Serv

Simion Drelciuc a subliniat faptul ca majorarea acestei taxe nu va afecta populatia ci doar bugetul municipalitatii.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

hormigon impreso madrid editura gunivas mobilier scolar Béton Imprimé Montpellier Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasi hormigon impreso madrid hormigon impreso zaragoza hormigon pulido toledo experto reformas madrid montaj tapet beton amprentat
panouri radiante incalzire in pardoseala medicina muncii bucuresti
transport persoane romania germania premium wordpress themes creare magazin online
traduceri autorizate Iasi
realizare site web usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express