Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Se trage cortina pe teatru. Flutur spune ca reabilitarea va stagna in urmatorii 3-4 ani

 

Teatrul Mihai Eminescu va stanga la stadiul in care se afla acum cel putin in urmatorii 3-4 ani, asta sustine fostul primar, Catalin Flutur. Primaria a pierdut finantarea europeana iar sansele de accesare a unui nou proiect European pentru aceeasi investitie, asa cum isi doreste Ovidiu Portariuc,  sunt extrem de mici, cel putin asta spune Flutur.

Este foarte clar: nu stie, nu se priepe si chiar asa, sa spunem ca vom incerca sa rescriem un proiect pentru teatrul Mihai Eminescu, asta ar insemna ca timp de 3-4 ani de zile, teatrul oricum nu va fi facut. Spre deosebire de domnul primar Portariuc, am experienta atragerii fondurilor europene si stiu cat dureaza de la scrierea proiectului si pana la punerea in opera a unor bani europeni. Domnul primar nu se pricepe si nu stie ca este o directiva europeana care spune ca pe un proiect care au existat bani pe exercitiul financiar precedent, 2007-2013, nu se vor mai aloca bani daca acel proiect nu a fost executat, doar printr-o dispensa extraordinara si negocieri punctuale  cu Comisia Europeana pe aceasta tema.”a spus Catalin Flutur

Municipalitatea a pierdut cele 5 milioane de euro, bani europeni iar lucrarile efectuate pana acum la teatru vor trebui suportate din bugetul local.

“Am pierdut cei 5 milioane de euro pe care i-am contractat si semnat cu Comisia Europeana. Mai mult decat atat, vom suporta din buget propriu si ce s-a lucrat si mana acum. Perspectiva de a finalizA teatrul este aproape nula. Chiar daca vom intra pe un proiect european nu se va intampla mai devreme de trei ani.” a spus Flutur

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express