Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Sechestru asigurător pe bunuri de milioane de lei in dosarul „Pacanelelor”.Vezi ce au mai decis procurorii DNA

 

            Procurorii au decis astazi sa puna sechestru asigurator pe averea celor doi oameni de afaceri anchetati in dosarul” Pacanelelor” si au extins urmărirea penală.Curtea de Apel Suceava a aprobat cererea DNA în privinţa interzicerii dizolvării, până la finalizarea procesului, a societăţilor DV Consulting, Trans Expres, Panayotis şi Maresi SRL, suspectate că foloseau slot-machine-uri clonate, şi aplicarea interdicţiei de a mai efectua activităţi care fac obiectul cercetărilor.

 

Prin Ordonanţa nr. 4/P/2015 din data de 18.01.2016, s-a dispus extinderea  acţiunii penale faţă de inculpata SC Trans Expres SRL Botoşani, cu privire la săvârşirea infracţiunii de desfăşurare fără licenţă sau autorizaţie a oricăreia dintre activităţile din domeniul jocurilor de noroc, prev. de art. 23 alin. 1 din OUG nr. 77/2009 cu aplicarea art. 35 alin. 1 Cod penal (66  acte materiale)  constând în exploatarea unui număr de 66  de aparate de joc tip slot machine fără licenţă sau autorizaţie de exploatare, aşa cum rezultă din raportul de constatare nr. 46191 din 22.12.2015 întocmit de Guvernul României – Secretariatul General al Guvernului – Oficiul Naţional pentru Jocuri de Noroc, prejudiciul total adus bugetului general consolidat al statului fiind de 1.080.278,50 lei.

 

Prin Ordonanţa nr. 4/P/2015 din data de 18.01.2016, s-a dispus extinderea  acţiunii penale faţă de inculpata SC DV Consulting SRL Botoşani, cu privire la săvârşirea infracţiunii de desfăşurare fără licenţă sau autorizaţie a oricăreia dintre activităţile din domeniul jocurilor de noroc, prev. de art. 23 alin. 1 din OUG nr. 77/2009 cu aplicarea art. 35 alin. 1 Cod penal (159  acte materiale) constând în exploatarea unui număr de 159  de aparate de joc tip slot machine fără licenţă sau autorizaţie de exploatare, aşa cum rezultă din raportul de constatare nr. 46191 din 22.12.2015 întocmit de Guvernul României – Secretariatul General al Guvernului – Oficiul Naţional pentru Jocuri de Noroc, prejudiciul total adus bugetului general consolidat al statului fiind de 1.887.180,4 lei.

Prin Ordonanţa nr. 4/P/2015 din data de 18.01.2016, s-a dispus extinderea  acţiunii penale faţă de inculpata SC PANAYOTISS SRL Botoşani, cu privire la săvârşirea infracţiunii de desfăşurare fără licenţă sau autorizaţie a oricăreia dintre activităţile din domeniul jocurilor de noroc, prev. de art. 23 alin. 1 din OUG nr. 77/2009 cu aplicarea art. 35 alin. 1 Cod penal (10  acte materiale)  constând în exploatarea unui număr de 10  de aparate de joc tip slot machine fără licenţă sau autorizaţie de exploatare, aşa cum rezultă din raportul de constatare nr. 46191 din 22.12.2015 întocmit de Guvernul României – Secretariatul General al Guvernului – Oficiul Naţional pentru Jocuri de Noroc, prejudiciul total adus bugetului general consolidat al statului fiind de 1.080.278,50 lei.

Prin Ordonanţa nr. 4/P/2015 din data de 19.01.2016, s-a dispus extinderea  acţiunii penale faţă de inculpata SC MARSESI  SRL Piatra Neamţ, cu privire la săvârşirea infracţiunii de desfăşurare fără licenţă sau autorizaţie a oricăreia dintre activităţile din domeniul jocurilor de noroc, prev. de art. 23 alin. 1 din OUG nr. 77/2009 cu aplicarea art. 35 alin. 1 Cod penal (7  acte materiale)  constând în exploatarea unui număr de 10  de aparate de joc tip slot machine fără licenţă sau autorizaţie de exploatare, aşa cum rezultă din raportul de constatare nr. 46191 din 22.12.2015 întocmit de Guvernul României – Secretariatul General al Guvernului – Oficiul Naţional pentru Jocuri de Noroc, prejudiciul total adus bugetului general consolidat al statului fiind de 92.595,30 lei.

La data de 18.01.2016 s-a dispus indisponibilizarea şi instituirea măsurii asiguratorii a sechestrului asupra următoarelor bunuri mobile şi imobile, până la concurenţa sumei de 1.080.278,50 lei (reprezentând prejudiciul adus bugetului general consolidat al statului) respectiv pentru garantarea cheltuielilor judiciare asupra bunurilor aflate în proprietatea inculpatei SC TRANS EXPRES SRL Botoșani.

 

La data de 20.01.2016 s-a dispus indisponibilizarea şi instituirea măsurii asiguratorii a sechestrului asupra următoarelor bunuri mobile şi imobile, până la concurenţa sumei de 1.887.180,4 lei  (reprezentând prejudiciul adus bugetului general consolidat al statului) respectiv pentru garantarea cheltuielilor judiciare , asupra bunurilor aflate în proprietatea inculpatei SC DV CONSULTING SRL Botoșani.

 

Prin Încheierea din data de 25.01.2016  Curtea de Apel Suceava a admis propunerea DNA ST Suceava şi a dispus luarea pentru o perioadă de 60 de zile, începând cu data de 25.01.2016 până la data de 24.03.2016 a măsurilor preventive a interzicerii iniţierii ori, după caz, suspendarea procedurii de dizolvare sau lichidare a persoanei juridice, precum şi  a interzicerii desfășurării activităților de natura celor cu ocazia cărora a fost comisă infracțiunea – respectiv a activității de exploatare a aparatelor de joc de tip slot-machine și a oricăror activități din domeniul jocurilor de noroc față de SC Trans Expres SRL Botoşani, SC DV Consulting SRL Botoşani şi SC PANAYOTISS SRL Botoşani respectiv a măsurii preventive a interzicerii iniţierii ori, după caz, suspendarea procedurii de dizolvare sau lichidare a persoanei juridic, față de SC MARSESI  SRL Piatra Neamţ.

 

 

 

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express