Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Sediul unei primării din Botoşani, scos la licitaţie în urma unui proces de divorţ

Clădirea unde îşi desfăşoară activitatea Primăria comunei Manoleasa, din judeţul Botoşani, este scoasă la licitaţie în urma unui proces de divorţ, deşi administraţia locală a plătit toţi banii către familia de la care a cumpărat în 2008 imobilul pentru noul sediu al instituţiei.

Sediul de 600 de metri pătraţi al Primăriei Manoleasa din Botoşani este scos la licitaţie de un executor judecătoresc, în contul unei datorii care a rezultat dintr-un proces de divorţ, deşi autorităţile locale au plătit toţi banii familiei de la care a cumpărat imobilul în 2008. Atunci, Consiliul Local al comunei Manoleasa a stabilit să cumpere de la o familie din localitate o casă, cu patru nivele, preţul stabilit fiind de 1,2 milioane de lei.

Conform legii, banii s-au virat într-un cont aparţinând celor doi soţi, deschis la Trezorerie. Din suma pe care autorităţile locale din Manoleasa au virat-o în contul de la Trezorerie, Finanţele au oprit 140.000 de lei, întrucât bărbatul avea o datorie la stat.

Între timp, cei doi soţi au divorţat, iar în urma partajului instanţa a stabilit că soţiei îi revenea o sumă de bani în care era inclusă şi datoria achitată către Fisc.

Femeia a acţionat în judecată Primăria şi a reuşit să câştige, instanţa stabilind că aceasta trebuie să primească de la Primăria Manoleasa suma de 140.000 de lei pe care au oprit-o reprezentanţii Fiscului.

Primăria Manoleasa nu are bani pentru a plăti această datorie şi se apără spunând că au plătit preţul stabilit în 2008.

“Nu avem bani pentru a face această plată! În 2008 noi am plătit toată suma stabilită – 1,2 milioane de lei. Nu este vina noastră că cei doi soţi să au divorţat şi că au avut datorii. Noi am dat toţi banii! Banii au fost virat în contul celor doi soţi, mai departe cei de la ANAF au luat o sumă de 140.000 de lei. Nu e vina noastră! Am contestat în instanţă şi am pierdut. Acum ar trebui să plătim către femeie 140.000 de lei, bani pe care nu-i avem”, a declarat, pentru Mediafax primarul comunei Manoleasa, Cristinel Aroşculesei.

Clădirea a fost deja scoasă la licitaţie de un executor judecătoresc din Botoşani pentru data de 29 noiembrie. Suma stabilită de un evaluator autorizat de la care ar urma să pornească licitaţia este de 148.000 de euro, însă autorităţile locale sunt decise să continue cu acţiunile în instanţă.

“Acuma sunt în drum spre Consiliul Judeţean şi spre Prefectura Botoşani să discutăm să vedem cum putem găsi o soluţie. Nu accept aşa ceva. Nu o să rămânem fără sediu, o să mă zbat până în ultima clipă. Dacă nu reuşim să găsim soluţii la nivel de Botoşani, sunt hotărât să plec la Guvern, la Bucureşti”, a mai declarat primarul.

SURSA:MEDIAFAX

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

hormigon impreso madrid editura gunivas mobilier scolar Béton Imprimé Montpellier Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasi hormigon impreso madrid hormigon impreso zaragoza hormigon pulido toledo experto reformas madrid montaj tapet beton amprentat
panouri radiante incalzire in pardoseala medicina muncii bucuresti
transport persoane romania germania premium wordpress themes creare magazin online
traduceri autorizate Iasi
realizare site web usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express