Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Sefa de la mall si doi fosti consilieri locali, audiati in procesul Uvertura Mall

Marti a avut loc un nou termen in procesul privind concesiunea terenului pe care a fost construit mall-ul din Botosani.

Au fost audiati astazi trei martori. Primul dintre ei a fost administratorul Uvertura Mall, Monica Sandu. Judecatorul i-a solicitat acesteia sa povesteasca cum s-au derulat lucrarile si cum s-a ajuns la stabilirea redeventei. S-au facut specificatii si despre o scrisoare de garantie depusa de Uvertura Mall in suma de 1 milion 50 de mii de euro. Uvertura Mall ar fi urma sa ofere aceasta garantie Primariei daca nu respecta termenul de finalizare al lucrarii. Constractul a fost prelungit cu 18 luni dar chiar si asa, nu a fost pusa in plata garantia pentru ca, prelungirea contractului s-a facut printr-o aprobare de hotarare de Consiliu  Local.

In fata judecatorului si a procurorului DNA, au depus marturii si doi fosti consilieri locali. Este vorba despre Valentin Guraliuc si Sergiu Burlacu.

Valentin Guraliuc a fost consilier local in perioada 2000-2012 iar Sergiu Burlacu in intervalul 2006-2008.

Cei doi consilieir locali au recunoscut ca au aprobat proiectele de hotarare privind diminuarea redeventei pentru terenul de la mall dar s-au acoperit de faptul ca proiectele de hotarare au fost insotite de rapoartele de specialitate ale serviciilor de specialitate din cadrul Primariei.

Judecatorul a aprobat solicitarea avocatilor celor cinci inculpati, respectiv Catalin Flutur, Adriana Zaiceanu, Cezar Puiu, Ioan Apostu si Mihaela Gontineac , de a fi efectuata o expertiza tehnica care sa stabileasca cuantumul redeventei pentru terenul de la mall.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

hormigon impreso madrid editura gunivas mobilier scolar Béton Imprimé Montpellier Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasi hormigon impreso madrid hormigon impreso zaragoza hormigon pulido toledo experto reformas madrid montaj tapet beton amprentat
panouri radiante incalzire in pardoseala medicina muncii bucuresti
transport persoane romania germania premium wordpress themes creare magazin online
traduceri autorizate Iasi
realizare site web usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express