Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Sefa DIICOT de la Botosani, dezvaluiri despre contrabandisti!In jocul lor atrag si oamenii legii

Traficul ilicit de marfuri a fost astazi subiect de dezbatere in cadrul unei intalniri la Institutia Prefectului. La intalnire a participat si Lacramioara Holca, sefa DIICOT de la Botosani care si-a exprimat ingrijorarea vizavi de cresterea fulminanta a contrabandistilor iar in plus, ingrijorator este faptul ca acesti indivizi atrag in capcana si oameni ai legii care ii ajuta in demersul lor.

Sefa DIICOT a precizat faptul ca modalitatile in care actioneaza contrabandistilor s-au diversificat si se folosesc metode inedite de sustragere a marfurilor.

“Am constatat cu ocazia cercetarilor din dosarele penale privind contrabanda ca a devenit un fenomen pe raza judetului Botosani, iar specificul acestor infractiuni in contextul actual al crizei economice conduce la amplificarea fenomenului in zona de nord, nord-est a judetului si risca sa degenereze pe de o parte motivat de numarul insuficient al fortelor desemnate sa se documentze si sa contrcareze acest gen de activitati infractionale , iar pe de alta parte de castigurile insemnate realizate de persoanele implicate in comuterea acestui gen de fapte. Iar ceea ce este si mai ingrijorator este interesul persoanelor implicate in traficul ilicit de marfuri de a recruta oameni din diverse domenii de activitate pentru asigurarea desfasurarii in siguranta a activitatilor ilicite si cel mai grav disponibilitatea unora dintre aceste persoane de a accepta sa desfasoare activitati infractionale.” a precizat Lacramioara Holca prim procuror DIICOT Botosani

Sunt necesare perioade indelungate de timp pentru probarea activitatilor infractionale si tragerea la raspundere a infractorilor , volumul de munca este extrem de mare si fortele implicate insuficiente.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac montaj tapet
beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express