Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Sefii din Primarie iau in sfarsit masuri! Reguli stricte si taxe pentru furnizorii de utilitati care lasa strazile ca dupa potop

Mai bine mai tarziu decat niciodata! Consilierii locali au adoptat in sedinta de Consiliu Local de joi un nou regulament privind eliberarea avizelor de interventie la retelele edilitare. Noul regulament ar urma sa impuna mai multa disciplina in momentul in care furnizorii de utilitati sapa santuri iar de multe ori fie le acopera evazis, sau, si mai rau, nu le acopera deloc.

Una dintre masurile nou aprobate, face referire la depozitarea pamantului care nu se va mai face direct pe asfalt, asa cum se intampla pana de curand.

“Am elaborat un nou regulament dupa ce a studiat legile in vigoare si dupa ce am studiat regulamentele din alte mari municipii din Romania. Pana acum regulamentul era foarte mic, incomplet, era un pseudoregulament. Estenta lui este ca lucrarile sa se faca mai repede si mai calitativ. In momentul in care se va face o investitie si pe o anumita lungime se va trage o noua conducta tot pamantul rezultat din sapatura se va incarca in camioane sau in ipoteza in care se va depozita pe asfalt depozitarea se va face pe o folie din plastic pentru a nu murdari asfaltul si stocarea va fi temporara, maxim o zi-doua, daca nu reusesc sa termine lucrarea acel pamant de pe folie va fi incarcat si dus, nu mai vrem mizerie pe asfalt.” a precizta viceprimarul Marian Murariu

Iar pentru ca furnizorii de utilitati sa grabeasca lucrarile s-a impus si o taxa  de ocupare a locului public ce va fi achitata de Modern Calor, Nova Apaserv si care deja este platita de DelGaz Grid. Operatorii vor trebui sa achite 2 lei pe zi pe mp. Daca furnizorii de utilitati nu vor reusi sa finalizeze lucrarea  pe perioada cat au primit aviz, taxa se va dubla.

“Nu este mare taxa dar daca te intinzi cu lucrarea pe doi ani, asa cum avem o lucrare in spate la Casa Cartii, in momentul acela taxa devine uriasa. In felul acesta nu vom mai ave alucrari care vor dura mult timp. Dca avem strazi asfaltate si reabilitate prin fonduri europene, strada intra in garantie si dupa trei-patru ani apare o solicitare din partea unui furnizor de utilitati de a extinde sua moderniza reteaua, in momentul in care vor reface vor trebui sa refaca asfaltul pe toata larimea unei benzi de mers ca sa nu mai apara santuri care sa creeze disconfort in trafic.” a completat viceprimarul

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

hormigon impreso madrid editura gunivas mobilier scolar Béton Imprimé Montpellier Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasi hormigon impreso madrid hormigon impreso zaragoza hormigon pulido toledo experto reformas madrid montaj tapet beton amprentat
panouri radiante incalzire in pardoseala medicina muncii bucuresti
transport persoane romania germania premium wordpress themes creare magazin online
traduceri autorizate Iasi
realizare site web usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express