Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Sefii judetului, interesati de calitatea aerului din Botosani

Consiliul Județean Botoșani a inițiat procesul de elaborare a Planului de menținere a calității aerului în Județul Botoșani.

În conformitate cu prevederile H.G. nr. 257/2015 Metodologia de elaborare a planurilor de calitate a aerului, a planurilor de acţiune pe termen scurt şi a planurilor de menţinere a calităţii aerului, judeţele vor iniţia şi aproba planuri de calitate a aerului, de menţinere a calităţii aerului sau de acţiune pe termen scurt, în funcţie de categoria în care este încadrat teritoriul judeţean conform Anexei nr. 2 a Legii nr. 104/2011 privind calitatea aerului înconjurător.

Ordinul nr. 1206/2015 încadrează Judeţul Botoşani în regimul de gestionare II, fiind necesară iniţierea planului de menţinere a calităţii aerului pentru indicatorii pulberi în suspensie, benzen, dioxid de sulf, monoxid de carbon, plumb, arsen, cadmiu, nichel, dioxid de azot, oxizi de azot.

Ca urmare, în data de 21.09.2017, a avut loc la sediul Consiliului Județean Botoșani o primă ședință a comisiei tehnice de elaborare și monitorizare a Planului de menținere a calității aerului în Județul Botoșani.

Comisia tehnică este condusă de vicepreședintele Consiliului Județean Botoșani, Constantin-Liviu Toma, și are în componență persoane cu competențe în domeniu din cadrul aparatului propriu, precum și de la instituții reprezentative de la nivel județean: Direcția Silvică Botoșani, Direcția de Sănătate Publică Botoșani, Agenția Teritorială A.R.R. Botoșani, Direcția pentru Agricultură Botoșani, Inspectoratul de Jandarmi Județean Botoșani, Direcția Județeană de Statistică, Inspectoratul de Poliție Județean Botoșani, cu sprijinul Agenției pentru Protecția Mediului Botoșani.

“Aș dori să informez  publicul asupra faptului că au dreptul de a participa la procesul de luare a deciziilor privind Planului de menținere a calității aerului în Județul Botoșani. În cadrul ședinței s-a aprobat regulamentul de organizare a comisiei și s-au stabilit pașii următori în ceea ce privește elaborarea și aprobarea lui, în conformitate cu prevederile legale. Scopul final al Planului este stabilirea unui set de măsuri la nivel județean astfel încât nivelul poluanţilor atmosferici să se păstreze sub valorile-limită legale” a declarat vicepreședintele  Liviu Toma.

 

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

hormigon impreso madrid editura gunivas mobilier scolar Béton Imprimé Montpellier Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasi hormigon impreso madrid hormigon impreso zaragoza hormigon pulido toledo experto reformas madrid montaj tapet beton amprentat
panouri radiante incalzire in pardoseala medicina muncii bucuresti
transport persoane romania germania premium wordpress themes creare magazin online
traduceri autorizate Iasi
realizare site web usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express