Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Seful ANAF-lui a bagat spaima in finantistii botosaneni. Vezi cum a decurs protestul la Botosani

Protest neobisnuit la Administratia Judeteana a Finantelor Publice Botosani. In timp ce liderii sindidicali protesteaza  în fața sediilor Ministerului Finanțelor Publice (MFP) și Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF) iar finantistii din alte Administratii din tara au intrerupt programul cu publicul timp de trei ore, la Botosani doar cativa finantisti fac greva japoneza. Fara a intrerupe activitatea,  finantistii botosaneni au ales sa-si manifeste solidaritatea fata de colegii din sistem  purtând o banderola alba la mana.

Suntem solidari cu cei care fac greva la Bucuresti. E o greva japoneza, deci ne desfasuram activitatea normal.A declarat un angajat al AJFP Botosani

Turcanu FiscNu este greva la Botosani. Probabil este un protest spontan. Colegii nostri poarta banderole, solidarizeaza cu cei de la Bucuresti si atat.A  declarat Radu Turcanu, director AJFP Botosani

Prezent la mitingul de la Capitala, Andrei Paramanov, liderul Sindicatului Sed Lex, Filiala Botosani s-a aratat nemultumit de lipsa de reactie a colegilor din teritoriu.

Si-au pus banderole albe la maini, asa au convenit. Eu le-am spus sa sutina protestul si au zis ca il sustin, dar daca asa au hotarat ei, eu nu pot fi prezent in doua locuri odata.Probabil ca le e frica.Ce vreti sa fac eu daca nu am oameni, inlocuitori de ai mei care sa sustina protestul si la Botosani.Nu stiu sa fie lideri de opinie. A declarat Andrei Pramanov, lider sindicat Sed Lex

Alianța Națională a Sindicatelor Bugetarilor ‘SED LEX’ au organizat  joi, în intervalul orar 11,00 – 14,00, o acțiune de protest în fața sediilor Ministerului Finanțelor Publice (MFP) și Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF), prin care solicită demisia președintelui ANAF, Gelu Ștefan Diaconu, pentru abuz în serviciu.Protestul, intitulat Marșul Demnității, este susținut de finanțiștii din toată țara, care pe perioada acțiunii desfășurate în București au intrerupt lucrul cu publicul și vor protesta în fața administrațiilor județene ale finanțelor publice.

„Acest caz tipic de preluare a unei instituții prin teroare, intimidare și abuz, în interesul unui grup, a fost adus la cunoștința președintelui României, Seviciului Român de Informații, primului ministru interimar și primului ministru desemnat, urmând ca la finalizarea documentelor de către avocații organizației să înaintăm organelor de cercetare penală plângerea penală pentru abuz în serviciu”, se arată într-un comunicat al SED LEX.

 

Sindicaliștii îl acuză pe șeful ANAF de „acțiuni de represiune și pedepsire ale angajaților” pentru participarea la o acțiune de protest în data de 3 noiembrie.Imediat dupa protestul spontan din data de 3 noiembrie organizat de finantistii din toata tara, seful ANAF-lui a solicitat înfiintarea unei comisii de integritate care va superviza examenele de promovare in grad a finantistilor. Tot odata, finantistii vor fi obligati sa-si ia concediu si sa se deplaseze pe propria cheltuiala la Directia Regionala a Finantelor Publice pentru a sustine concursul. Doi sefi de Administratii Financiare care au indraznit sa se opuna  noilor reguli au fost demisi,respectiv Ioan Dragomir si Marian Bosianu.  Mai mult, seful ANAF-lui a vrut sa se razbune, spun sindicalistii, dar in acelasi timp sa arate ca nimeni nu are voie sa aduca la cunostinta opiniei publice abuzurile de putere.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express