Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Seful Consiliului Judetean propune botosanenilor sa rezerve calatorii la Aeroportul „Ștefan cel Mare” Salcea. Vezi de ce

 

Consiliile Județene Botoșani și Suceava organizează astazi, 28.10.2015, ora 18.00 la Aeroportul „Ștefan cel Mare” Salcea o întâlnire între autoritățile și oamenii de afaceri din cele două județe.

Tema principală a discuțiilor va fi despre oportunitățile pe care le va oferi redeschiderea aeroportului pentru dezvoltarea mediului de afaceri din regiune. Se va urmări promovarea aeroportului în vederea includerii acestuia în planurile de afaceri ale agenților economici din regiune.

Cu această ocazie se va prezenta planul de transformare al unor pavilioane și a Centrului Economic Bucovina în terminale de plecări și sosiri internaționale, precum și transport cargo.

Aeroportul „Ștefan cel Mare” se află la o distanță de cca. 35 km de municipiul Botoșani și reprezintă un obiectiv de infrastructură care va deschide noi oportunități de dezvoltare a mediului economic local și de atragere a investitorilor naționali și internaționali în regiune.

Consiliul Județean Botoșani prin Președintele Gheorghe Sorescu face pe această cale un apel la toți cetățenii județului Botoșani să rezerve călătorii începând cu 12 noiembrie a.c. pentru cursele TAROM cu destinația București. Planificarea unui număr cât mai mare de călătorii în perioada imediat următoare va reprezenta un factor primordial în stabilirea frecvenței curselor săptămânale ale companiei.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- realizare site web
avocat suceava servicii resurse umane bucuresti beton amprentat inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi cazare in bran

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express