Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Seful de la ISU Botosani , ingrijorat din cauza iernii ce se apropie

 

Anotimpul alb aproape ca se instaleaza. Sefii de la Directiile de Drumuri Nationale si Judetene, si in general autoritatile locale, ne spun sa stam fara grija. Totul este in grafic. Singurul care are ceva emotii este seful ISU, colonelul Radu Anton. La Botosani, Inspectoratul Judetean pentru Situatii de Urgenta a fost dotat cu utilaje noi, prin accesarea fondurilor europene. Seful de la ISU are insa temeri in privinta utilizarii acestor utilaje.

Noi, abordam aceasta iarna si cu o oarecare ingrijorare pentru ca in acest an au fost achizitionate prin POR, cu partea de cofinantare a Consiliului Judetean, patru autofreze si un utilaj senilat. Ele toate sunt operative. Vor fi folosite pentru interventii in situatii de urgenta. Abordam cu o oarecare ingrijorare pentru ca oamenii nostri care vor exploata asemenea utilaje nu au inca antrenamentul necesar. La rece, am facut pregatire, s-au folosit pe timp de seceta. Vom vedea in teren cum se utilieaza la adevarata capacitate.” a precizat Radu Anton, sef ISU

Atat directorul Sectiei de Drumuri Nationale, Viorel Zacretchi cat si Sorin Clim, seful DJDP au dat asigurari ca utilajele sunt pregatite de iarna, exista stocuri necesare de combustimibil si material antiderapant. Pregatiti sa intervina sunt si reprezentantii Nova Apaserv dar si E.ON Distributie.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- realizare site web
avocat suceava servicii resurse umane bucuresti beton amprentat inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi cazare in bran

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express