Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Senator Doina Federovici – aparținătorii legali ai persoanelor cu handicap vor fi scutiți de impozit

Plenul Camerei Deputaților, în calitate de for decizional a adoptat ieri inițiativa legislativă depusă anul trecut de parlamentarul PSD Doina Federovici împreună cu mai mulți colegi care prevede scutirea de impozit pentru aparținătorii legali ai persoanelor cu handicap grav sau accentuat și pentru reprezentanții persoanelor încadrate în gradul I de invaliditate pentru clădirea de domiciliu, terenul aferent și mijlocul de transport utilizat.

Această inițiativă legislativă prin care se modifică Codul Fiscal reprezintă acordarea unui suport minim pentru persoanele care aleg să aibă grijă de minorii și adulții care suferă din cauza unor dizabilități care le afectează accesul la o viață independentă în comunitate. Promovarea acestui proiect sub formă de lege este o continuare a activității pe care am realizat-o în primul mandat de senator în domeniul asistenței sociale. Atunci, am modificat legislația, astfel încât reprezentanții legali ai minorilor cu handicap grav sau accentuat și ai celor încadrați în gradul I de invaliditate au fost scutiți de plata acestor impozite. Astfel, s-a redus sarcina fiscală a părinților și le rămân în fiecare an mai multe resurse pentru îngijirea copiilor care suferă din cauza anumitor deficiențe”, a declarat președintele PSD Botoșani, Doina Federovici.

Proiectul legislativ urmează să fie promulgat de președintele României.

„Sunt conștientă că mai sunt multe aspecte de rezolvat și lucruri de îndreptat, astfel încât persoanele cu dizabilități să fie complet integrate în comunitate din punct de vedere social și economic. Cu toate acestea, este un pas înainte și o motivație pentru creșterea gradului de implicare a însoțitorilor care se ocupă de viața de zi cu zi a celor care suferă de anumite dizabilități și au nevoie de sprijin permanent. Faptul că avem în cadrul grupului PSD un astfel de caz, pe domnul senator Chisăliță, care a propus acest proiect la care m-am alăturat imediat, arată că suntem interesați și dorim să facem lucruri concrete pentru cei care din diferite cauze nu pot avea o viață independentă”, a subliniat senatorul social democrat botoșănean.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

hormigon impreso madrid editura gunivas mobilier scolar Béton Imprimé Montpellier Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasi hormigon impreso madrid hormigon impreso zaragoza hormigon pulido toledo experto reformas madrid montaj tapet beton amprentat
panouri radiante incalzire in pardoseala medicina muncii bucuresti
transport persoane romania germania premium wordpress themes creare magazin online
traduceri autorizate Iasi
realizare site web usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express