Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Senatorul Doina Federovici: Plafonul pentru consumul lunar de carburanţi va fi abrogat

 

 

Autorităţile administraţiei publice locale îşi vor stabili normativele proprii de cheltuieli asociate consumului de combustibil, prin hotărâre a Consiliului Local, respectiv a Consiliului Judeţean, potrivit propunerii legislative de modificare a OG nr. 80/2001 aprobate de Senat. Noile prevederi stabilesc eliminarea plafonului pentru consumul lunar de carburanţi introdus la nivelul anului 2010.

În baza principiului autonomiei locale, autorităţile administraţiei publice trebuie să decidă şi să răspundă pentru modul în care îşi gestionează resursele financiare, în funcţie de necesităţile şi în interesul fiecărei comunităţi. Distanţele între localităţi şi centrele de judeţ sunt în unele cazuri foarte mari iar reprezentaţii autorităţilor locale se confruntă deseori cu situaţia în care nu dispun de fondurile necesare pentru a se deplasa chiar in județul lor. De altfel, acest lucru este demonstrat şi de rapoartele publice emise după 2010 de Curtea de Conturi care menţionează situaţii frecvente de decontare a unor cheltuieli cu combustibilii mai mari decât cele aprobate”, a declarat senatorul Doina Federovici.

Este de subliniat faptul că la nivel național sunt în prezent în derulare investiții și proiecte de interes public local și regional , precum: canalizări, modernizare drumuri, construire centre de asistență socială, lucrări a căror realizare înseamnă și o activitate mai intensă a primarilor. Evident, pentru realizarea investițiilor sunt necesare deplasări mai dese. Ducerea la bun sfârșit a proiectelor presupune activități premergătoare ca: depunerea documentațiilor, solicitarea și depunerea de studii, avize de la ministere, completarea dosarelor, deci o serie de activități care nu pot fi realizate fără deplasări, autoritățile fiind responsabile de realizarea acestora.

Propunerea legislativă a fost transmisă spre adoptare Camerei Deputaţilor care este for decizional.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express