Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Senatorul Federovici solicită parlamentarilor din județ să-i ceară lui Cioloș finalizarea drumului Botoșani-Târgu Frumos

Senatorul PSD Doina Federovici a făcut, joi, un apel către toți parlamentarii de Botoșani să semneze o scrisoare deschisă prin care să-i solicite noului premier Dacian Cioloș să prevadă în bugetul pentru 2016 sumele necesare pentru finalizarea reabilitării drumului Botoșani-Târgu Frumos.
Guvernul Ponta a alocat fondurile pentru studiul de fezabilitate, expertiză și proiectare iar intenția era să prindem sumele necesare pentru execuția lucrărilor în bugetul pe 2016. Este un obiectiv major pentru toți botoșănenii, iar noi ca senatori sau deputați, indiferent de orientarea politică, trebuie să fim uniți în acestă chestiune și să-i cerem noului guvern să nu abandoneze acest proiect”, a declarat Doina Federovici, care s-a angajat să redacteze textul unei scrisori deschise ce va fi adresată primului-ministru Dacian Cioloș, în contextul dezbaterilor ce vor avea loc pentru aprobarea bugetului de stat pentru 2016.
Senatorul a mai subliniat că acest obiectiv reprezintă una din cerințele principale adresate parlamentarilor de Botoșani de către grupul de dialog social în care sunt reprezentate patronatele și sindicatele din Botoșani.
Atât oamenii de afaceri, cât și reprezentanții salariaților înțeleg foarte bine de ce este atât de important drumul Botoșani-Târgu Frumos pentru economia județului nostru. Aici nu mai trebuie să ne blocăm în dezbateri politice sterile. Trebuie să ținem cont de vocea societății civile și să acționăm uniți pentru județul nostru. Adresez public acest apel către toți parlamentarii de Botoșani”, a mai spus viceliderul senatorilor PSD.
Aceasta a mai precizat că în cursul întâlnirii de mâine cu patronatele și sindicatele din Botoșani va discuta personal cu toți parlamentarii județului în vederea semnării în comun a unei scrisori deschise către noul Cabinet, pentru susținerea reabilitării drumului Botoșani-Târgu Frumos.
Până în prezent, Guvernul Ponta a alocat banii necesari pentru studiul de fezabilitate pentru reabilitarea drumului Botoșani-Târgu Frumos. Mâine urmează ca reprezentanții Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Iași să semneze contractul pentru proiectare și expertiză, urmând ca apoi să fie acordat avizul Consiliului Tehnico-Economic din cadrul regionalei. Pasul următor este aprobarea proiectului la nivelul conducerii Companiei Naționale de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România, după care urmează semnătura finală a ministrului transporturilor.
În condițiile în care fondurile necesare executării drumului vor fi prevăzute în bugetul pe 2016, acesta ar putea fi reabilitat până la finalul anului următor.  
Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina
case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express