Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Senatorul PSD Doina Federovici: Școala din Oroftiana va fi reabilitată cu fonduri de la Ministerul Dezvoltării

 

 

În urmă cu două luni, din cauza neglijenței unor copii teribiliști, magazia de lemne și acoperișul școlii din Oroftiana, comuna Suharău, au fost distruse de flăcări. Aceasta este una din cele două școli din sat, și anume cea în care învață copiii din clasele I-IV.

Cu toate că au fost salvate o mare parte din bunurile aflate în incinta școlii, clădirea a fost afectată într-o proporție considerabilă.

Nedispunând de fonduri suficiente pentru aceste lucrări, primăria Suharău s-a confruntat cu o problemă destul de anevoioasă în refacerea școlii. În urma consultărilor, primarul Chelariu Marcel împreuna cu parlamentarii PSD de Botosani au găsit cele mai bune soluții pentru ca școala să poate fi dată cât mai repede în folosință.

„Împreună cu domnul primar Chelariu Marcel au fost întreprinse toate demersurile necesare pe lângă Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice ca acesta să susțină refacerea acestei școli în regim de urgență. La sfârșitul săptămânii trecute fondurile solicitate de primăria Suharău pentru demararea lucrărilor au fost aprobate prin ordin de ministru iar refacerea școlii afectate de incendiu va începe în cel mai scurt timp. Cele 2 miliarde de lei vechi pe care Ministerul Dezvoltării i-a alocat școlii din Oroftiana nu fac decât să ne convingă de susținerea pe care actuala guvernare o acordă educației” a declarat senatorul PSD Doina Federovici.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac montaj tapet
beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express