Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Și-a oferit copilul la mica publicitate! O mamă din Botosani caută o familie pentru băiatul ei, ca să scape de necazuri

Caz cutremurător în satul Dumeni din judeţul Botoşani. O femeie, aflată într-o situaţie disperată, şochează prin gestul ei. De teamă să nu ajungă pe străzi cu cei trei copii ai ei, a decis să caute o familie iubitoare pentru fiul cel mare, de doar 6, dând anunţ într-un ziar.

Mihaela F. susţine că are o viaţă destul de tristă. S-a căsătorit de tânără şi la nici 20 de ani l-a născut pe Cristi. În scurt timp i-a făcut acestuia un frăţior, însă totul s-a schimbat brusc când soţul ei a ajuns la închisoare.

Pentru ca micuţii ei să nu simtă lipsa tatălui, spune ea, şi-a refăcut rapid viaţa alături de alt bărbat, reuşind să rămână din nou însărcinată şi aducând pe lume încă un băieţel, ceea ce l-a nemulţumit pe noul concubin, pentru că gurile din casă s-au înmulţit şi a început să simtă acest lucru şi în portofel.

“Nu mai vrea să mă ţină în casa lui cu toţi trei băieţii. Mă primeşte doar dacă scap de cel mare”, a spus ea. Mihaela şi-a luat copiii şi a plecat la părinţii săi, unde stăteau toţi trei într-o cămăruţă.

Nu o primesc nici părinţii săi

Însă problemele au apărut imediat şi acolo, pentru că băieţii, fiind mici, făceau doar năzbâtii, ceea ce i-a supărat pe părinţii femeii, care au refuzat să-i mai ţină în casa lor. “De câteva zile stau la o soră la Broscăuţi, însă nici aici nu pot sta o viaţă”, a spus Mihaela, care s-a gândit că pentru a nu ajunge în stradă cu micuţii singura soluţie e să-i ofere lui Cristi un trai mai bun într-o altă familie.

Astfel, tânăra mamă şi-a luat inima în dinţi şi s-a dus cu lacrimi în ochi să dea anunţul într-un ziar. “Ajutaţi-mă să găsesc o familie care să vrea să aibă grijă de Cristian! Mă doare sufletul şi nu vreau să-l dau, dar din cauza scandalului sunt nevoită să dorm pe la rude”, au fost cuvintele Mihaelei.

Apoi femeia a spus că va renunţa la această variantă dacă statul sau un om cu inimă mare i-ar oferi o cameră unde să-şi poată creşte liniştită şi fără scandal cei trei copii cu cei 600 de lei pe care-i primeşte de la stat.

Sursa Libertatea

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express