Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Sindicalistii de la Mavromati se pregatesc de greva pe termen nelimitat.Vezi ce le promite managerul

Spitalul Judetean Mavromati este unica unitate spitaliceasca din tara unde nu s-a acordat majorarea salariala cadrelor medicale dupa promovarea a examenului de grad principal.Satui de promisiuni, oamenii sunt pe punctul de a iesi in strada pentru drepturile lor. Inainte de toate vor sa treaca din nou pe la seful judetului Gheorghe Sorescu.

De mai bine de doi ani, peste 100 de angajati sunt dusi cu vorba de stuff-ul spitalului ca li se va acorda majorarea salariala conform gradului profesional. Saptamana viitoare sindicalistii si-au propus sa picheteze Prefectura, insa a intervenit managerul Corneliu Mihai si le-a sa amane protestul pana semneaza contractul Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate. Sindicalistii i-au mai acordat o sansa managerului fapt ce nu-i va opri ca luni sa mearga in audienta la seful judetului Gheorghe Sorescu.In cazul in care doleantele lor nu vor fi solutionate pe cale amiabila, sindicalistii ameninta ca vor intra in greva pe termen nelimitat.

Astazi am facut si un proces verbal, a ramas discutia sa se finalizeze in momentul in care se semneaza contractul cu Casa.Sigur ca oamenii sunt foarte nemultumiti, e aceeasi discutie veche ca si anul trecut, acelasi lucru ni s-a spus. Suntem foarte hotarati daca nici de data asta nu se ajunge la o rezolvare a acestei probleme se trece la miscari sindicale pe termen nelimitat.Domnul manager spus sa oprim aceste lucruri pana la semnarea contractului cu Casa. A declarat Lia Temciuc, lider Sanitas.

 

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express