Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Societatea Transporturi Auto monitorizeaza traficul de pe drumurile judeţene

 

 

Societatea Transporturi Auto, controlata de omul de afaceri Constantin Contac, va monitoriza traficul de pe toate arterele aflate in gestionarea Directiei Judetene de Drumuri si Poduri Botosani pana in toamna acestui an.

Pe intreaga rețea de drumuri judetene si comunale sunt inregistrate vehiculele in 55 de posturi de recenzare. Cu creionul pe hartie, angajatii societatii Transporturi Auto numara toate vehiculele, de la maşini mici, autobuze, camioane şi tiruri pana la tractoare, biciclete si carute care trec pe drumurile publice in decurs de 24 de ore.

Am desemnat o firma, in speta Transporturi Auto, avand in vedere ca noi nu avem personalul necesar care sa deserveasca cele 55 de posturi de recenzare. Societatea Transporturi Auto are angajatii in teren si ne trimit datele, pe care noi le centralizam, si le trimitem la CNADR. Valoarea contractului este de 80.000 de lei. ,

a declarat Sorin Clim, directorul Directiei Judetene de Drumuri si Poduri

Înregistrarile de trafic se desfasoara dupa un calendar prestabilit, timp de zece zile, in diferite perioade ale anului, respectiv doua zile in luna aprilie, doua zile in luna mai, trei zile in luna august, o zi in luna octombrie si doua zile in luna noiembrie. Recensamantul traficului rutier se va incheia in data de 14 noiembrie 2015, ora 20:00. In funcţie de rezultatele recensamantului, se pot stabili prioritatile de investitii.

Acțiunea are loc ca urmare a recomandarii Comisiei Economice pentru Europa a Organizatiei Natiunilor Unite si se va desfasura in toate tarile Uniunii Europene.

 

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- realizare site web
avocat suceava servicii resurse umane bucuresti beton amprentat inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi cazare in bran

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express