Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Șoferii de mașini diesel vor primi o lovitură DURĂ din partea Uniunii Europene

 

Uniunea Europeana ar putea „ingropa” printr-o reglementare drastică masinile diesel. Pentru anul 2017, în statele UE va fi un nou ciclu de omologare, sub titulatura WLTP – Worldwide Harmonized Light-duty Test Procedures, care va stabili criterii dure pentru firmele auto.

Ciclul de omologare va avea o componenta denumită RDE – real driving emissions, prin care autoritatile competente pot testa nivelul emisiilor de noxe în conditii reale de trafic.

Conform francezilor de la AutoActu, miza este aceasta componenta RDE. Producatorii si Comisia Europeana au stabilit anterior ca RDE sa reprezinte un coeficient de 1,6 din noxele  obligatorii conform normei Euro de poluare.

Potrivit infoalert.ro, Euro 6 stabileste un nivel maxim al emisiilor pentru oxizi de azot. Acesta este de 80 mg/km. Nivelul respectiv trebuie atins in testele de laborator, iar in testele de strada, RDE, urma sa fie marit cu acel coeficient de 1,6, ajungandu-se la emisii reale de oxizi de azot de 128 mg/km.

Scandalul legat de softul folosit de firma Volkswagen i-a determinat pe liderii europeni să nu mai fie de acord cu acel coeficient de 1,6, care a fost solicitat de catre producatori. Ei vor reducerea drastică a acestuia.

Noul coeficient ar urma sa fie de 1,1875. Motoarele diesel Euro 6, care vor deveni obligatorii pentru masinile noi din 2017, ar urma sa emita doar 95 mg/km de oxizi de azot in conditii reale de trafic.

Producatorii auto europeni sustin ca atingerea acestui nivel redus de poluare va fi dificil de realizat. Consideră că va fi o nouă scumpire a masinilor diesel.

Aceeași producatorii afirmă că nu numai autoturismele ar urma să fie afectate, ci și vehiculele utilitare, care în prezent sunt echipate preponderent cu motoare diesel.

Sursa ONLINEREPORT.RO

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina
case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express