Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Somerii de Botosani! VEZI situatia statistica a persoanelor fara loc de munca

La sfarsitul lunii aprilie  2017, un  număr total de 6.362 persoane sunt înscrise în evidentele  AJOFM Botoșani, din care 2.378  femei.  Din cele 6.362 persoane inregistrate,923 persoane sunt şomeri indemnizati, iar 5.439 sunt persoane aflate în căutarea unui loc de muncă, înscrise în evidenţele agenţiei fără a beneficia de drepturi bănesti.

Analizand structura persoanelor indemnizate pe medii de provenienta situatia se prezinta astfel : din 923 şomeri indemnizaţi, un număr de 5.439 beneficiază de indemnizaţie urmare disponibilizarilor curente de personal  iar 39 persoane  beneficiază de indemnizaţie de şomaj urmare absolvirii unei forme de învăţământ.

Distributia numarului de şomeri pe principalele localitati din judetul Botoşani la 30.04.2017 arata astfel:

  • Botoşani – 596 şomeri din care  268 femei;
  • Dorohoi – 279 şomeri din care  123 femei;
  • Bucecea –         54 şomeri din care    18 femei;
  • Darabani – 204 şomeri din care    86 femei;
  • Flămânzi –         49 şomeri din care    20 femei;
  • Săveni –       127 şomeri din care    49 femei;
  • Ştefăneşti – 379 şomeri din care  137 femei.

Din analiza situaţiei şomajului înregistrat pe categorii de varstă la data de 30.04.2017, se constată că ponderea cea mai mare  se menţine şi în această lună de persoanele cu varste cuprinse intre 40 – 49 de ani (32,24%) – 2. 051 urmată de persoane peste 55 de ani ( 20,88% )- 1.328, persoane  cu varste cuprinse între 30 si 39 de ani (19,32%) – 1.229, persoane cu varstă cuprinsă între 50-55 de ani (14,59%) – 928 , , tineri  cu varstă pana la 25 de ani (7,44%) – 473 , ponderea cea mai mică se înregistrează în randul  şomerilor cu vârsta între 25 – 29 de ani (5,55% ) – 353 persoane.

Distribuţia şomerilor pe categorii socio-profesionale indică faptul că 87,43%, respectiv 5.562   persoane înregistrate în baza de date a Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Botoşani au nivel de instruire primar, gimnazial sau profesional , 10,36% respectiv 659 persoane au nivel de instruire liceal si postliceal , iar 2,22% – 141 persoane au studii superioare.


EtichetePostarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

hormigon impreso madrid editura gunivas mobilier scolar Béton Imprimé Montpellier Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasi hormigon impreso madrid hormigon impreso zaragoza hormigon pulido toledo experto reformas madrid montaj tapet beton amprentat
panouri radiante incalzire in pardoseala medicina muncii bucuresti
transport persoane romania germania premium wordpress themes creare magazin online
traduceri autorizate Iasi
realizare site web usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express