Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Sorescu vrea sa-i scape pe copii de merele padurete. A pus cuvant pentru mere mai bune

Gheorghe Sorescu a discutat cu distributorii de mere pentru a asigura elevilor fructe mai bune. Gata cu merele mici si zbarcite! Se pare ca interpelarea consilierului judetean, Sergiu Marian a avut ecou. In cursul saptamanii trecute, in sedinta de Consiliu Judetean, un consilier, profesor de sport la baza a sesizat faptul ca merele primite de elevi sunt de cea mai proasta calitate. Pentru a demonstra, consilierul a venit chiar cu o punga de mere. La aproape o saptamana, seful judetului a luat masuri si i-a chemat la discutii pe distribuitorii de fructe.

In sedinta de Consiliu Judetean de saptamana trecuta, s-a ridicat acea problema cu distributia merelor la copii. Am provocat o discutie, am convocat toti distibuitorii de mere. Trebuie precizat ca programul este aproape pe sfarsite dar niciodata nu-i prea tarziu, si discutia a fost foarte serioasa vizavi de modul cum se distribuie merele in scoli. Este o chestiune care nu trebuie sa cada asa in bascalie. Eu inteleg ca suntem spre sfarsitul programului si probabil au ramas ultimile mere prin saci sau prin lazile cu mere.  Dar asta nu inseamna ca elevii trebuie tratati in felul acesta. Am toate asigurarile dumnealor ca lucrurile astea nu se vor mai repeta. Ii rog pe cei care gestioneaza programul la nivel de scoli sa faca sesizari la CJ daca sunt probleme. declara Gheorghe Sorescu

Edilul de la judet are incredere ca distibuitorii isi vor repecta promisiunile, iar merele primate de elevi vor fi mult mai bune. In judetul Botosani, impartit pe 7 zone, opereaza trei firme, Spicul, Lival Import Export şi Five Continents. Cei care distribuie fructe, trebuie sa asigure mere de 120 de grame la 54.000 de elevi.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- realizare site web
avocat suceava servicii resurse umane bucuresti beton amprentat inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi cazare in bran

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express