Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Sprijin financiar cerut de prefect pentru tabăra de la Agafton

 

În urma unor semnale privind o serie de dificultăţi ale activităţii desfăşurate în tabăra de la Agafton, prefectul Costică Macaleţi a vizitat astăzi, 15 octombrie, unitatea de cazare şi divertisment pentru elevi din apropierea municipiului Botoşani. În urma celor văzute şi discutate cu administratorul taberei, reprezentantul Guvernului în teritoriu a decis să solicite ajutorul ministerului de resort pentru o serie de investiţii necesare pentru îmbunătăţirea condiţiilor oferite aici.

Cu ajutorul fondurilor de la Ministerul Tineretului şi Sportului tabăra ar putea să reabiliteze unul din corpurile de cazare nefuncţional în prezent din cauza gradului înaintat de degradare. Fără sursă de încălzire, clădirea are acoperişul găurit iar pereţii rămân treptat fără tencuială.

Unitatea din Agafton are 200 de locuri de cazare, din care 130 sunt disponibile în perioada verii, 70 pot beneficia de încălzire în sezonul rece, iar alte 70 sunt nefuncţionale.

„Acolo s-ar putea extinde instalaţia de încălzire pentru toate spaţiile de cazare, ar fi nevoie de stabilizarea şi refacerea terasei şi a celorlalte căi de acces. Plus că ar trebui amenajate şi nişte spaţii de recreere şi de joacă pentru copii. Trebuie luate pe rând şi rezolvate, dar pentru toate este nevoie de fonduri. Pentru că dacă nu se investeşte acum, se degradează şi ceea ce mai funcţionează.”, a explicat prefectul Costică Macaleţi, apreciind mobilierul şi condiţiile din camerele încă funcţionale.

Un studiu de fezabilitate privind reabilitarea corpului nefolosibil există, deja, demersurile intenţionate de prefect vizând atragerea fondurilor necesare lucrărilor.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express