Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Start la cererile de ajutor pentru încălzire

Primăria Municipiului Botoşani acordă în sezonul rece ajutoare de încălzire a locuinţelor

Primăria Municipiului Botoşani informează cetăţenii că pot depune şi în sezonul rece 2015-2016 cereri pentru acordarea ajutorului de  încălzire a locuinţei cu gaze naturale şi combustibili solizi sau petrolieri, începând cu data de 01 noiembrie 2015.

În ceea ce priveşte procedura de acordare a ajutoarelor pentru încălzirea locuinţei cu gaze naturale, aceasta constă în completarea şi depunerea unei cereri şi a unei declaraţii pe propria răspundere la sediul Serviciului Public de Asistenţă Socială Botoşani, de către titularii de contract de proprietate, succesorii de drept ai acestora, titularii contractelor de închiriere, comodat sau succesiune.

Cererile şi declaraţiile pe propria răspundere vor fi însoţite de acte doveditoare privind componenţa familiei, veniturile realizate de membrii acesteia şi bunurile deţinute în luna anterioară depunerii cererii şi se depun astfel:

În cazul încălzirii locuinţei cu gaze naturale:

  • de către titularii care îndeplinesc condiţiile prevăzute la art. 9 alin. (1) din O.U.G. nr. 70/2011 şi care nu sunt arondaţi unei asociaţii de proprietari până la data de 20 noiembrie 2015 la sediu Serviciului Public de Asistenţă Socială;
  • de către titularii care îndeplinesc condiţiile prevăzute la art. 9 alin. (1) din O.U.G. nr.  70/2011 şi care sunt arondaţi unei asociaţii  de proprietari până la data de 16 noiembrie, la sediul Serviciului Public de Asistenţă Socială.

În celălalt caz, pentru locuinţele încălzite cu combustibili solizi sau petrolieri:

  • de către titularii care îndeplinesc condiţiile prevăzute la art. 11 alin. 1 din O.U.G. nr. 70/2011, până la data de 20 noiembrie 2015, la sediul Serviciului Public de Asistenţă Socială.

Lista cuprinzând actele doveditoare privind componenţa familiei, bunurile şi veniturile realizate de membrii acesteia se ataşează acestui articol şi se poate accesa aici: http://primariabt.ro/pdf/diverse/acte.pdf

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express