Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Surpriza zilei:o instituitie angajeaza asistenti medicali si nu s-a inscris nimeni la concurs. Vezi de cum

O multime  de posturi au fost scoase la concurs în ultima lună  Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului  astfel că sefii institiei nu ar mai trebui să se confrunte cu probleme mari din cauza lipsei de personal. Totusi, directorul adjunct, Alexandru Colbu, se plânge de faptul că se găsesc cu greu infirmiere  şi asistenti medicali generalisti. Majoritatea posturilor scoase la concurs sunt in judet, iar conditiile de participare sunt greu de indeplinit.

La noi concurenta nu e asa de mare pentru ca posturile sunt scoase in judet. Sunt posturi scoase la Bucecea, Adaseni, Leorda, Ionaseni si Dorohoi.Pe plan local ca sa gasesti asistenti medicali in aceste localitati e greu.Posturile pe care le-am scos in acest an, ma refer aici la asistenten medical, infirmier, asistent maternal si institutor de educatie sunt posturi care au o buna adresabilitate in sensul ca avem pe unele posturi o concurenta de doi candidati si ceva pe loc pe alte posturi nu avem candidati deloc pentru ca probabil posturile respective necesitau o oarece experienta in specialitatea solicitata, sustine directorul adjunct DGASPC Alexandru Colbu

 Conducerea institutiei se vede nevoita sa demareze procedura de modificare a conditiilor de participare. Posturile respective vor fi adresate debutantilor pentru a putea fi ocupate in a doua etapa a concursului.

 

 

 

 

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac montaj tapet
beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express