Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Surse: Un sfert dintre prefecți vor fi schimbați, iar succesorii lor vor fi numiți prin concurs

Aproximativ un sfert dintre actualii prefecți vor fi schimbați din funcție, ca urmare a lipsei de perfomanță, iar pentru a numi alți înalți funcționari în locul acestora Guvernul va organiza un concurs public, au declarat pentru Profit.ro surse oficiale.

Premierul Dacian Cioloș a declarat, luni, în Parlament, că o parte dintre prefecți vor fi schimbați din funcție ca urmare a lipsei de perfomanță, iar “cei care doresc să facă politică” din scaunul de prefect vor fi invitați să își părăsească funcția.

Surse oficiale au declarat pentru Profit.ro că, în urma evaluării de la acest moment a activității prefecților, care este în curs de finalizare, aproximativ 10-12 dintre prefecți, adică un sfert din numărul lor, ar urma să fie înlocuiți.Potrivit surselor citate, Guvernul lucrează în prezent la un set de criterii de perfomanță a funcției publice, pe care intenționează să le utilizeze în numirea noilor prefecți. Pe baza acestor criterii, pentru posturile de prefecți rămase vacante Guvernul va organiza concursuri publice.

“La aceste concursuri se va putea înscrie oricine face dovada îndeplinirii acestor criterii de perfomanță și va exista un proces de selecție transparent și profesional”, au arătat sursele citate.Premierul Dacian Cioloș a participat, luni, în Parlament, la o dezbatere privind viitoarele alegeri locale și legislative, unde deputatul PNL Ludovic Orban a arătat că Guvernul nu va putea organiza alegeri corecte cu secretari de stat sau prefecți PSD.

Cioloș a replicat că majoritatea secretarilor de stat au fost schimbați, pentru că așa a fost înțelegerea cu membrii Cabinetului, de a-și forma propria echipă, iar celor care nu au fost schimbați li s-a pus în vedere că vor fi înlocuiți dacă încearcă să facă politică de partid din funcția pe care o ocupă.

Prim-ministrul a avertizat că măsura este valabilă și în cazul prefecților.

Sursa AICI

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express