Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Sute de copiii si-au sarbatorit ziua alături de pompieri.

Pompierii, prietenii copiilor !

Peste 600 de copii au sărbătorit  „Ziua Internaţională a Copilului” alături de  pompieri.

Dacă preşcolarii şi şcolarii din municipiul Dorohoi au sărbătorit ziua de 1 Iunie în avans, respectiv pe 29 mai, cei din municipiul Botoşani au venit, astăzi, în vizită la pompieri.

Încă de la primele ore ale dimineţii, peste 200 de copii de la Grădiniţele nr. 15 şi 21 însoţiţi de cadre didactice, dar şi de părinţi, au ocupat platoul Detaşamentului de Pompieri Botoşani.

Aceştia au petrecut aproape trei ore alături de salvatori.

Cu mic, cu mare, vizitatorii au fost preluaţi la intrarea pe poarta subunităţii de către specialiştii Inspecţiei de Prevenire, care le-au prezentat principalele activităţi desfăşurate de pompieri, precum şi tehnica din dotare folosită în situaţii de urgenţă, fie că este vorba de incendii, inundaţii, accidente rutiere sau alte calamităţi. Musafirii au asistat la demonstraţii privind modul de funcţionare a echipamentului de descarcerare, precum şi la simularea unei intervenţii în caz de incendiu.

Vizibil emoţionaţi, copiii au îmbrăcat pe rând haina de pompier, au folosit pentru prima dată pistolul cu apă şi au urcat în autospecialele de intervenţie. Cei mai curajoşi au aflat cum se protejează servanţii pompieri când intervin pentru stingerea incendiilor cu ajutorul aparatului de respirat cu aer comprimat şi a căştii de protecţie.

O parte dintre micuţii vizitatori au dorit să-i cunoască pe eroii pompieri căzuţi la datorie şi au poposit, pentru câteva minute, în faţa monumentului eroilor.

De ziua lor, elevii din Dorohoi au descoperit secretele meseriei de pompier

 

Secretele meseriei de pompier le-au fost dezvăluite şi celor peste 400 de copii care, vineri,  29 mai, au  trecut prin faţa Muzeului de Ştiinţe ale Naturii din municipiul Dorohoi, unde a fost organizat un punct de informare preventivă. Aceştia au avut ocazia să vadă autospecialele de intervenţie şi să afle cum funcţionează şi în ce situaţii sunt folosite autospecialele sau accesoriile din dotare.

Specialiştii Inspecţiei de Prevenire i-au învăţat pe cei mici cum să prevină sau cum să se comporte într-o situaţie de urgenţă, prezentându-le materiale de informare preventivă din cadrul campaniilor derulate la nivel naţional „F.O.C. – Flăcările Omoară Copii”, „R.I.S.C. – Renunţă! Improvizaţiile Sunt Catastrofale” şi „Nu tremur la cutremur”.

 

              pompieri 1 iunie -                      pompieri 1 iunie 2015

 

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express