Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Teatrul devine ruina din mijlocul orasului. Minim doi ani cu lacatul pe usa

 

Patru ani de mandat si un teatru daramat, ar fi sinteza mandatului primarului Ovidiu Portariuc. Din pacate, in urmatorii doi ani, cladirea candva impozanta din mijlocul Botosaniul va fi o ruina cu zidurile prabusite si fara ferestre. Primarul Ovidiu Portariuc a gasit o scuza. Edilul spune ca au fost greseli de proiectare din vechea administratie, ca s-au descoperit pe parcurs lucrari neprevazute, ca finalizarea teatrului ar fi fost imposibila si nesigura pentru cetatenii orasului. S-a hotarat amanarea reabilitarii pentru urmatorul exercitiu financiar 2016-2020 tinand cont ca municipalitatea nu si-ar fi permis sa il reabiliteze din bugetul propriu.

Teatrul Mihai Eminescu, dupa ce va fi asigurata aceasta expertiza finala ceruta acum de catre Inspectoratul de Stat in Constructii, va fi propus pe finantare  pentru exercitiul financiar ulterior 2016-2020, va fi fazat la fel ca si proiectele de la Consiliul  Judetean pe apa. Aceste proiecte aflate in asemenea situatii, exista posibilitatea de a fi preluate pe urmatorul exercitiu financiar. Terminam consolidarea structurii de rezistenta, urmand ca finantarea lucrarilor sa fie facuta in toamna pe urmatorul exercitiu financiar. S-a gresit proiectarea, de asta s-a intarziat.  Teatrul va fi terminat in urmatorii doi ani. Inca doi ani cam asa urmeaza sa se realizeze lucrarile la teatru.A precizat primarul,  Ovidiu  Portariuc

Portariuc precizeaza ca pe urmatorul exercitiu financiar vor avea prioritate toate proiectele incepute deja.

Pentru consolidarea structurii de rezistenta a teatrului s-au prins in bugetul municipalitatii pe anul curent  500 000 lei.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express