Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Teatrul Mihai Eminescu, din nou la mana europenilor

 

Nu mai este deja o noutate faptul ca teatrul Mihai Eminescu nu va fi finalizat anul acesta.  Primarul Ovidiu Portariuc este totusi incantat de ideea ca municipalitatea nu va trebui sa faca un imprumut pentru finalizarea lucrarilor ci se va incerca obtinerea unei noi finantari de la Uniunea Europeana pe noul exercitiu financiar 2016-2020.

Pana acum la teatru s-au efectuat lucrari de 4 milioane de lei ce vor fi decontate de Primarie. In plus, contribuitia municipalitatii va creste cu 5 procente.

Nu se vor pierde bani europeni si va continua reabilitarea teatrului Mihai Eminescu pe noul program de finantare la axa privind conservarea, protejarea, promovarea si dezvoltarea patrimoniului natural si cultural vom avea posibilitatea depunerii  proiectului de reabilitare a teatrului pentru o valoare maxima de 5 milioane de euro.”a declarat primarul Ovidiu Portariuc

Lucrarile neprevazute aparute la structura de rezistenta vor fi incluse in noul proiect ce va fi depus pe urmatorul exercitiu financiar.

„Toate aceste expertize facute in ultima perioada legate de structura de rezistenta vor fi prevazute intr-un nou proiect consolidat care va fi pus spre finantare. Mai dureaza 6 luni pana la deschiderea axelor de finantare. Pana la 30.06 continuam lucrarile din bugetul local apoi depunem documentatia pe noul exercitiu financiar. Au prioritate municipiile resedinta de judet cu proiecte incepute.”  a spus Portariuc

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express