Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Telefon gratuit pentru elevii de etnie roma asezati in ultima banca si nu numai

Centrul de Advocacy și Drepturile Omului – CADO cu sprijinul Agenției Naționale pentru Romi și Instutuțiilor Prefectului din județele Suceava, Botoșani, Neamț, Iași și Vaslui lansează Centrul de Asistență Juridică pentru elevii și părinții elevilor victime ale segreagării școlare cauzate de discriminarea pe criterii entice. Centrul de Asistență Juridică poate fi apelat gratuit la numărul 0800 811 811, de luni până vineri, între orele 12:00 – 16:00.

Segregarea școlară este ilegală în România!

Legislația din România interzice orice formă de segregare școlară a copiilor romi încă din anul 2007. Dacă elevul este pus în ultima bancă pentru că este rom, dacă nu este acceptat la școală pentru că este rom, dacă învață într-o clasă sau o școală exclusiv romă, încurajăm părinții să utilizeze legea în interesul copiilor lor și să sune gratuit la numărul 0800 811 811.

Servicile oferite de Centrul de Asistență Juridică

Serviciile gratuite oferite fac mai ușor accesul victimelor segregării la autoritățile abilitate să intervină în situații de segregare școlară. Centrul de Asistență Juridică oferă suport în:

  • medierea conflictelor
  • realizarea plângerilor către Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării
  • realizarea plângerilor către instanța de judecată
  • reprezentarea victimelor

Pentru a ajunge cât mai aproape de comunitățile din Regiunea Nord-Est (Moldova), echipa CADO organizează o serie de cinci întâlniri locale de promovare a Centrului de Asistență Juridică.

15 ian., ora 12:00 – Instituția Prefectului jud. Suceava    |    20 ian., ora 13:00 – Instituția Prefectului jud. Iași

18 ian., ora 12:00 – Instituția Prefectului jud. Botoșani    |    21 ian., ora 10:00 – Instituția Prefectului jud. Vaslui

19 ian., ora 13:00 – Instituția Prefectului jud. Neamț

Centrul de Asistență Juridică pentru victimele segregării școlare este realizat în cadrul proiectului “Școală pentru toți copiii”. Proiectul este derulat de Centrul de Advocacy și Drepturile Omului și Centrul de Resurse pentru participare publică în perioada aprilie 2015 – aprilie 2016. Strategia de intervenție presupune crearea primului sistem integrat de monitorizare a segregării școlare în județele Botoșani, Iași, Neamț, Suceava și Vaslui, în colaborare cu cinci organizații locale; dezvoltarea primei hărți interactive online privind segregarea școlară în regiunea Nord-Est și deschiderea primului Centru de Asistență Juridică pentru victimele segregării școlare din România.

romi-3romi-2romi-1

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express