Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

TelVerde pentru cetatenii botosaneni

Edilii municipiului au copt o idee pentru a lua la cunostinta nereguile din municipiu: infiintarea unui TelVerde pentru cetatenii botosaneni. Concret, daca sesizati o neregula, o groapa, o gura de canal neacoperita puteti suna la numarul gratuit pus la dispozitie de municipalitate. Primarul a facut astazi cuoscut si numarul TelVerde pe care il vor putea apela toti botosanenii :0 8000 30 768. Sesizarile vor putea fi facute in intervalul orar 08.00-16.00.

Incepand de astazi cetatenii pot suna la acest numar Si vor fi inregistrate cererile lor. In perioada urmatoare numarul va fi disponibil 24 din 24 de ore. Pe fiecare problema semnalata va fi deschisa o fisa care va fi data imediat la registratura si catre departamentele de specialitate si rezolvata cat mai repede.” declara primarul Ovidiu Portariuc

Autoritatile locale nu se limiteaza doar la un numar de telefon. In viitorul apropiat edilii vor achizitiona un soft informatic ce va putea fi instalat pe smartphone-urile botosanenilor. Acestia vor putea face fotografii la neregulile intalnite in municipiu, iar pentru a ajunge la edilii urbei le vor trimite pe site-ul primariei. Astfel, considera primarul, problemele din municipiu vor fi mai repede remediate.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- realizare site web
avocat suceava servicii resurse umane bucuresti beton amprentat inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi cazare in bran

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express