Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Terasele de pe Pietonalul Unirii raman deocamdata inchise

Pentru ca Pietonalul Unirii, Pietonalul Bancar si Pietonalul Transilvaniei au fost reabilitate cu bani europeni in urma cu cativa ani, reprezentantii Agentia de Dezvoltare Regionala  Nord Est au somat Primaria Botosani sa nu incaseze venituri din aceste terenuri. Ce presupune asta? Ca municipalitatea nu mai are voie sa concesioneze teren agentilor economici care si-au extins terasele pe Unirii si pe celelalte doua pietonale in sezonul cald.

Pentru a nu-i priva pe botosaneni de a savura racoritoare la terasa, sefii din Primarie fac demersuri pentru a putea in continuare sa le ofere posibilitatea agentilor economici sa scoata terasele.

„In vederea deblocarii situatiei pe Pietonalul Unirii, Pietonalul Bancar si Pietonalul  Trnsilvaniei,am facut o adresa catre ADR Nord Est Piatra Neamt prin care ii rugam sa revina asupra adresei din 8 noiembrie 2016. Prin acea adresa ni s-a impus o masura prin care  Primaria  Botosani nu poate incasa banid e la agentii eocnomici care isi pun terase pe aceste pietonale si i-am rugat sa analizeze variantele de deblocare. Ne dorim sa avem terase exact ca in marile orase din Romaia sau strainatate, pline de clienti, animate. Reluarea activitatilor mentionat, adica terase, pe considerentul ca Primaria Botosani nu obtine veniruri nete, adica pe scurt, cheltuim mai mult decat incasam de la terase, cu curatenia, iluminatul sau spatiile verzi.” a precizat viceprimarul Marian Murariu

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac
beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
avocat suceava - hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
oferte hoteluri turcia
oferte last minute egipt
sejur individual
pompe de caldura
automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
gradinita sector 1
creer site web Paris
web design Abu Dhabi
cabinet kinetoterapie Bucuresti transport persoane Germania
creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
vacante exotice
tavane extensibile
usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express