Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Terasele de pe Pietonalul Unirii raman deocamdata inchise

Pentru ca Pietonalul Unirii, Pietonalul Bancar si Pietonalul Transilvaniei au fost reabilitate cu bani europeni in urma cu cativa ani, reprezentantii Agentia de Dezvoltare Regionala  Nord Est au somat Primaria Botosani sa nu incaseze venituri din aceste terenuri. Ce presupune asta? Ca municipalitatea nu mai are voie sa concesioneze teren agentilor economici care si-au extins terasele pe Unirii si pe celelalte doua pietonale in sezonul cald.

Pentru a nu-i priva pe botosaneni de a savura racoritoare la terasa, sefii din Primarie fac demersuri pentru a putea in continuare sa le ofere posibilitatea agentilor economici sa scoata terasele.

„In vederea deblocarii situatiei pe Pietonalul Unirii, Pietonalul Bancar si Pietonalul  Trnsilvaniei,am facut o adresa catre ADR Nord Est Piatra Neamt prin care ii rugam sa revina asupra adresei din 8 noiembrie 2016. Prin acea adresa ni s-a impus o masura prin care  Primaria  Botosani nu poate incasa banid e la agentii eocnomici care isi pun terase pe aceste pietonale si i-am rugat sa analizeze variantele de deblocare. Ne dorim sa avem terase exact ca in marile orase din Romaia sau strainatate, pline de clienti, animate. Reluarea activitatilor mentionat, adica terase, pe considerentul ca Primaria Botosani nu obtine veniruri nete, adica pe scurt, cheltuim mai mult decat incasam de la terase, cu curatenia, iluminatul sau spatiile verzi.” a precizat viceprimarul Marian Murariu

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

case din lemn hormigon impreso madrid editura gunivas mobilier scolar Béton Imprimé Montpellier Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasi - hidroizolatii tulcea - hidroizolatii cauciuc lichid hotel barlad
hormigon impreso madrid hormigon impreso zaragoza hormigon pulido toledo experto reformas madrid avocat suceava servicii resurse umane bucuresti beton amprentat montaj tapet beton amprentat
inchiriere cabina foto medicina muncii bucuresti
transport persoane romania germania premium wordpress themes creare magazin online
creare site web
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
creare portal imobiliar
creare portal stiri
contabilitate pentru firme Bucuresti realizare site web usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express