Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Tichete sociale pentru copiii de gradinita

 

Primele instruiri privind procedura de acordare a tichetelor sociale pentru copii de grădiniţă provenind din familii defavorizate, vor avea loc la Instituţia Prefectului în luna februarie.  Primarii din judeţ, precum şi directorii grădiniţelor vor fi convocaţi în data de 11, la câte o sesiune de diseminare a prevederilor normative aprobate de curând de Guvern. Conform acestora, serviciile sociale ale primăriilor şi educatorii din şcoli şi grădiniţe vor avea principalele atribuţii în acordarea stimulentului financiar sub forma tichetului social. Dosarele şi anchetele sociale vor fi realizate la nivelul primăriilor, iar educatorii vor trebui să completeze formularele de prezenţă ale micuţilor.

Din primele estimări reiese că la Botoşani vor beneficia peste 1000 de copii de bonurile de valoare cu care se vor putea cumpăra alimente, produse de igienă, haine şi rechizite. Cifrele exacte vor putea fi cunoscute, însă,  după centralizarea datelor existente la nivelul fiecărei primării.

Conform informaţiilor provenite de la Serviciul Public Local de Asistenţă Socială , doar în municipiul Botoşani sunt peste 400 de copii, cu vârsta în 3 şi 6 ani, ce provin din familii cu venituri mici. Dintre aceştia, câteva zeci nu frecventează deloc grădiniţa.

„Fondurile din care se vor finanţa tichetele sociale vor proveni de la Guvern, iar acordarea efectivă a tichetelor se va face de către primării. Însă prezenţa zilnică a copiilor la grădiniţă va fi strict necesară. Este un proiect derulat de către Guvernul României, cu sprijinul Asociaţiei Ovidiu Ro.”, a explicat prefectul Costică Macaleţi.

Potrivit normelor de aplicare aprobate prin hotărârea de Guvern din 19 ianuarie, tichetul social va fi în valoare de 50 de lei, iar plafonul de venit până la care se va acorda ajutorul financiar este de 284 de lei pe membru de familie, cuantum ce nu include alte ajutoare sociale.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express