Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Ţigări de contrabandă trecute peste râul Prut cu ajutorul unei bărci radiocomandate

Tigari de contrabanda transportate peste râul Prut cu ajutorul unei bărci radiocomandate.

Poliţiştii de frontieră ieşeni au organizat acţiuni specifice pe timpul cărora au descoperit 10.420 ţigarete de contrabandă pe care doi bărbaţi au încercat să le introducă ilegal pe piaţa din România, unul ascunzându-le în cabina unui tir şi celălalt le-a transportat peste râul Prut cu ajutorul unei bărci radiocomandate.

La sfârşitul săptămânii trecute, poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Bivolari, pentru valorificarea unor informaţii, au organizat o acţiune specifică pe linia combaterii traficului ilicit cu tutun, pe timpul căreia au oprit pentru control pe comunicaţia Ştefăneşti-Iaşi un autoturism marca BMW 520, condus de cetăţeanul din Republica Moldova Dorin M., în vârstă de 23 ani.

În urma controlului efectuat asupra autoturismului, poliţiştii de frontieră au descoperit, ascunsă între scaunul din stânga faţă şi bancheta din spate, acoperită cu o patură, o geantă de culoare neagră, din material textil ce conţinea cantitatea de 3.000 ţigarete cu timbru de acciza R. Moldova.

Pentru continuarea cercetărilor persoana şi autoturismul au fost conduse la sediul Sectorului Poliţiei de Frontieră Bivolari. Ajunşi la sediul sectorului, lucrătorii noştri au efectuat un control amănunţit asupra autoturismului în urma căruia au mai descoperit, sub roata de rezervă, într-un locaş special amenajat, cantitatea de 4.500 ţigarete cu timbru de acciza Republica Moldova, iar sub scaunul din dreapta faţă a fost descoperită o barcă radiocomandată marca Racing Boat.

Cu privire la cele constatate bărbatul a declarat că în urma unei înţelegeri avute cu un cetăţean moldovean, în schimbul sumei de 100 lei, a preluat de la malul românesc al râului Prut barca radiocomandată de care era prinsă o sfoară cu care a tras de pe malul moldovenesc al râului Prut geanta cu ţigări.

Poliţiştii de frontieră au ridicat ţigaretele, în valoare totală de 1.680 lei  şi bărcuţa  radiocomandată Racing Boat, în valoare de 200 lei, în vederea confiscării şi au indisponibilizat autoturismul marca BMW 520, în valoare de 3.500 în vederea continuării cercetărilor.

În cauză a fost intocmită lucrare penală sub aspectul săvârşirii infractiunii de contrabandă.

 

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express