Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Tineri botosaneni interesati de cariera de jandarm!

       Tinerii botosaneni sunt tot mai interesati de cariera de jandarm. De exemplu, doi elevi din clasa a XI-a, de la Liceul cu Program Sportiv Botoşani și de la Colegiul Naţional „A.T. Laurian” Botoşani, au ales să se familiarizeze cu meseria de jandarm, în cadrul Proiectului „Internship AdministrationBT”.

Acest proiect are ca temă  alegerea unei cariere pe care elevii ar dori să o urmeze după terminarea liceului, fiind iniţiat de Primăria municipiului Botoşani, în colaborare cu Instituţia Prefectului Judeţul Botoşani, Consiliul Judeţean Botoşani şi Inspectoratul Şcolar Judeţean Botoşani.

În perioada 04 – 08 mai a.c., cei doi elevi au descoperit câteva din tainele meseriei de ,,apărător al legii”, participând la o serie de activităţi, în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Botoşani.

Pentru început, au vizionat un film despre misiunile Jandarmeriei Române.

Elevilor le-au fost prezentate condiţiile obligatorii pentru a participa la admiterea în instituţiile de învăţământ ale Ministerului Afacerilor Interne, condiţiile de lucru ale personalului unităţii și au vizitat sediul inspectoratului, observând în mod direct specificul activităților executate și modul de organizare al acestora.

De asemenea, au însoțit un echipaj de jandarmi care executa o misiune de menținere a ordinii și liniștii publice în municipiul Botoșani, după care au fost alături de elementele de dispozitiv de la Tribunalul Botoşani , la activităţile desfăşurate în cadrul misiunii de pază şi protecţie instituţională.

Până în acest moment, aproximativ 60 de tineri botoșăneni și-au manifestat opțiunea de a se înscrie la concursurile de admitere în instituțiile de învățământ ale M.A.I. – arma jandarmi, sesiunea 2015.

Reamintim celor interesați că înscrierea candidaţilor pentru sesiunea 2015 se desfășoară zilnic, de luni până vineri, între orele 10.00 – 14.00, la sediul unităţii din municipiul Botoşani, str. I.C. Brătianu, nr. 110-112, județul  Botoşani, astfel:

  1. pentru Academia de Poliţie şi pentru toate instituţiile de învăţământ care aparţin M.Ap.N. până la data de 29 mai 2015.
  2. pentru şcolile postliceale ale M.A.I. până la data de 07 august 2015.
Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express