Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

“Toamna prin suflet de copil”- expoziţii de tablouri în spaţii publice

Copiii de la Grădiniţa cu program prelungit “Voinicelul” din Botoşani au învăţat, astăzi, că toamna este anotimpul care îi ajută să crească sănătos.

Aceştia au confecţionat , din materiale ecologice naturale, precum frunze sau seminţe, tablouri care au fost expuse în spaţii publice, unde pot fi vizionate de toţi cei care doresc să o facă.

Proiectul „Toamna prin suflet de copil”, derulat la Grădiniţa cu program prelungit “Voinicelul’, structură a Şcolii Gimnaziale Sf. Maria Botoşani coordonată de directorul unităţii, prof. Carmen Bădărău, este parte a programului Sănătate printr-o alimentaţie sănătoasă, desfăşurat în cadrul SĂPTĂMÂNII EDUCAŢIEI GLOBALE .

Acesta a constat în lucrări realizate în parteneriat educatoare-copii-părinţi, fiind folosite materiale din natură.

Micuţii din toate grupele, împreună cu educatoarele şi părinţii, au contribuit cu tablouri de toamnă la amenajarea expoziţiilor amenajate în sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Botoşani şi la Filiala nr. 1 (din strada Primăverii) a Bibliotecii Judeţene Mihai Eminescu.  

În plus, copiii din Grupa “Fluturaşii”, coordonaţi de educatoarele Lăcrămioara Şaramet şi Laura Butnariu, au prezentat diferite ghicitori despre fructe, legume şi fenomene specifice anotimpului în care ne aflăm.

Programul a inclus şi diferite dansuri, inclusiv o horă prin care micuţii au exprimat bucuria adusă de roadele toamnei.

 De la manifestare nu au lipsit părinţii care s-au implicat şi au confecţionat cu micuţii costume specifice anotimpului.

Prestaţia artistică a copiiilor a fost răsplătită cu fructe şi aplauze.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

hormigon impreso madrid editura gunivas mobilier scolar Béton Imprimé Montpellier Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasi hormigon impreso madrid hormigon impreso zaragoza hormigon pulido toledo experto reformas madrid montaj tapet beton amprentat
panouri radiante incalzire in pardoseala medicina muncii bucuresti
transport persoane romania germania premium wordpress themes creare magazin online
traduceri autorizate Iasi
realizare site web usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express