Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Trafic fluidizat cu un sens giratoriu la Botosani

Auoritatile au facut un experiment intr-o zona extrem de aglomerata de la Botosani. In cadrul comisiei de sistematizare se aprobat amenajarea unui sens giratoriu provizoriu in intersectia dintre Bulevardul George Enescu si strada Bucovina. In decurs de cateva luni, s-a dovedit ca sensul giratoriu este benefic si s-a decis amenajarea unuis ens giratoriu permanent.

“Sensul giratoriu infiintat la intersectia strazii George Enescu cu strada Bucovina functioneaza foarte bine si va fi implementat un sens giratoriu definitive. Vom transmite aceasta decizie colegilor de la transporturi care se ocupa si cu amenajarea si reparatia strazilor pentru a face toate diligentele in vederea construirii unui sens giratoriu. . Imi doresc sa fie facut anul acesta pentru ca toata lumea este de acord ca acest sens se impunea iar traficul a fost fluidizat odata cu implementarea lui.” a precizat viceprimarul Cosmin Andrei

O alta zona cu probleme este si in Capat la 1 iar autoritatile promit sa ia masuri.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

case din lemn hormigon impreso madrid editura gunivas mobilier scolar Béton Imprimé Montpellier Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasi - hidroizolatii tulcea - hidroizolatii cauciuc lichid hotel barlad
hormigon impreso madrid hormigon impreso zaragoza hormigon pulido toledo experto reformas madrid avocat suceava servicii resurse umane bucuresti beton amprentat montaj tapet beton amprentat
inchiriere cabina foto medicina muncii bucuresti
transport persoane romania germania premium wordpress themes creare magazin online
creare site web
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
creare portal imobiliar
creare portal stiri
contabilitate pentru firme Bucuresti realizare site web usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express