Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Transporturi Auto intra in forta pe drumurile din judet. Vezi unde se fac asfaltari

 

Directorul Directiei de Drumuri si Poduri Botosani a anuntat ca de luni societatea care a castigat licitatia in vederea intretinerii drumurilor judetene, va incepe lucrarile pe mai multe artere. Pana la sfarsitul acestui an pe majoritatea drumurilor din judet se va circula mult mai bine.

In zona Rauseni catre Trusesti s-a intrat deja cu plombari si burdusiri. Nu se va turna covor asfaltic pentru ca drumul este prins in drumul strategic gandit de Consiliul Judetean.

De luni, am discutat cu constructorul si isi aduce echipe si va intra mai puternic pe bucata de la Saveni la Radauti Prut, unde avem in jur de 12 km de covoare asfaltice si tronsonul DN Leorda, unde sunt 3 km de covor asfaltic. Avem DJ 291 B, din intersectia cu 291 C pana in Sendriceni, in jur de 4 km. Vom avea covoare asfaltice din DJ 298, intre Dumeni pana in nationala in intersectia la Dragalina si d ela Dragalina spre Cristinesti. Per total acum pe contract vor fi 20 de km dar daca vremea tine bine s-ar putea sa  fie 30 de km de covoare asfaltice.” a declarat Sorin Clim, director DJDP

Anul acesta in total in judet se vor asfalta aproximativ 30 de km de drum. Pe langa asfaltari vor fi efectuate plombari, burdusiri, marcaje rutiere si impietruiri. Valoarea contractului este de 27 milioane lei.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express