Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Tratamente de ultima generatie pentru bolnavii de ciroza hepatica

Tratamente inovative în cazul hepatitei C

Guvernul a aprobat ordonanța de urgență prin care se va realiza și în România accesul la cele mai noi tratamente ale hepatitei C, terapii de care vor beneficia cu prioritate bolnavii care suferă de ciroză hepatică de tip C.

Este vorba despre un act normativ care, practic, încheie seria necesară de modificări și armonizări ale legislației și a adoptat cadrul necesar pentru noile terapii. Și aici intru strict pe acest act normativ, care reglează faptul că în 2015 se pot încheia contracte cost-volum, cost-volum-rezultat, în limita creditelor de angajament aprobate la bugetul Fondului Național Unic de Asigurări Sociale de Sănătate. Practic, această modificare de care vorbim va face posibilă includerea unui număr în tratament sau a unui număr mai mare de pacienți, cu o rată de răspuns la tratament printre care și molecule pentru tratamentul fără interferon al hepatitelor virale, cronice și ciroze hepatice de tip C”, a declarat ministrul Sănătății într-o conferință de presă la Palatul Victoria

Bolnavii se vor bucura de tratamente inovative recent introduse în sistemele de sănătate din Europa

„Au luat aprobare foarte recent și, practic, România va fi printre primele țări din UE, dar și din lume care vor putea introduce aceste tratamente de ultimă generație pentru un număr satisfăcător de pacienți, adică cei care au nevoie în primă etapă. Casa de Asigurări (…) are acum la dispoziție partea financiară și partea de reglementare și poate încheie, în urma procedurilor de negociere, acest acord, sper eu în săptămânile următoare (…). Pacienții așteaptă de foarte mult timp această upgradare de tratament și iată că suntem în etapa finală”, a afirmat ministrul Sănătății.

El a mai precizat că orientativ, ca număr de pacienți, România a ajuns la un număr record de purtători de virus C, undeva la 650.000,  scrie Agerpres

„Evident, asta explicam și în ședința de guvern, nu toți dezvoltă boala și nu toți dezvoltă boala în același timp. Există prioritizări, numărul de pacienți care au dezvoltată boala este de 16.000, iar în cazul pacienților cu ciroză știți bine că este o urgență terapeutică”, a spus ministrul.

Bănicioiu a precizat că un astfel de tratament va fi compensat în întregime.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express