Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Trei evenimente de cinstire și prețuire a tradițiilor locale în județul Botoșani

Trei evenimente distincte și deosebite prin modul de organizare, s-au desfășurat la finele acestei săptămâni în județul Botoșani: evocarea Zilei Eroilor în comuna Cordăreni, Festivalul Bujorului de la Coșula și Ziua satului Ionășeni.

Devenită tradiţie în Comuna Cordăreni, omagierea eroilor căzuți pe fronturile de luptă se face în mod festiv în prima duminică după Înălţare. Acțiunea desfășurată la Monumentul ridicat în cinstea celor jertfiţi la datorie, s-a bucurat de prezenţa celor mai importante autorități ale judeţului Botoşani și a reprezentanților PSD, fiind onorată și de autorităţi locale din Republica Moldova şi Ucraina. Cu acest prilej au fost  acordate  diplome şi distincţii veteranilor de război în viaţă, urmaşilor veteranilor decedaţi, oaspeţilor de onoare şi foştilor edili ai comunei.

Și comuna Coșula a îmbrăcat straie de sărbătoare, Primăria și Consiliul Local organizând cea de-a VIII-a ediție a Festivalului Bujorului, eveniment pus în valoare de trupele consacrate ale folclorului ronânesc și a artiștilor din Republica Moldova.

Prilej emoţionant de reunire a Fiilor săi, Ziua satului Ionășeni a constituit  una dintre cele mai reuşite acţiuni cultural-artistice realizate în judeţul nostru. Evenimentul organizat cu sprijinul Consiliului Cetăţenesc Ionăşeni la Căminului Cultural al comunei, s-a evidenţiat atât prin sesiunea de lansare de carte, cât mai ales prin modul inedit de sărbătorire  a centenarului, prin realizarea unei expoziţii care a pus în lumimă contribuţia ostaşilor comunei Truşeşti în Primul Război Mondial, de către una dintre cele mai distinse fiice ale satului –Elena Chiponcă.

Suntem o echipă unită și ne aflăm cu orice prilej alături de primarii noștri. Prezența noastră la aceste acțiuni păstrătoare de tradiții dovedește respectul pe care îl acordăm comunităților conduse de aleșii noștri, oameni dedicați care întotdeauna pun pe primul loc cetățenii pe care îi reprezintă. Mircea Acatrinei, primarul comunei Coșula, Ailenei Petru Grișa, primarul comunei Trușești, Cristian Dumitraș primarul comunei Cordăreni sunt tot atâtea exemple de oameni deosebiți ce fac cinste județului Botoșani. Alături de colegii mei parlamentari am participat la aceste acțiuni și îi felicit pe organizatori pentru modul în care au înțeles să pună în valoare tradițiile locale a declarat senatoarea Doina Federovici, președintele PSD Botoșani.

 

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

hormigon impreso madrid editura gunivas mobilier scolar Béton Imprimé Montpellier Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasi hormigon impreso madrid hormigon impreso zaragoza hormigon pulido toledo experto reformas madrid montaj tapet beton amprentat
panouri radiante incalzire in pardoseala medicina muncii bucuresti
transport persoane romania germania premium wordpress themes creare magazin online
traduceri autorizate Iasi
realizare site web usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express