Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Turcanu si-a pus doi directori sa adune sobolani iar Judele facea scufundari in Mediterana

 

Sedinta de Consiliu Judetean de luni a fost presarata cu scandal si nelipsita de acuzatii grave ce au vizat de aceasta data pe  fostul presedinte al Consiliului Judetean, Florin Turcanu si pe administratorul judetului Radu Judele.

Marul discordiei a fost un prejudiciu de recuperat in suma de 93 000, suma cheltuita pe salariile de la societatea falimentara Eco-Sal, infiintata  pentru administrarea gropii de la Stauceni. Consiliul Judetean nu a putut face incredintarea directa a gropii, fiind necesara licitatia publica iar societatea nu si-a mai gasit utilitatea.  Acum conducerea Eco-Sal este pusa in situatia de a returna salariile incasate, asta dupa ce Curtea de Conturi a hotarat sa impute banii Consiliului Judetean.

Prcatic proiectul de hotarare pus pe masa consilierilor a prevazut desemnarea unui reprezentant al Consiliului Judetean, respectiv Radu Judele care sa se indrepte in instanta pentru a-i trage la raspundere  pe directorii si membrii CA ai Eco-Sal in vederea recuperarii celor 93 000 lei.

A intervenit consilierul Gheorghe Vazdoaga  care considera ca vinovati de situatia in care s-a ajuns nu sunt doar directorii societatii falimentare, Cristi Lazarovici si Viorel Coman. In acelasi ton a continuat si Dorin Ciustea.

Vinovatia nu apartine doar conducerii acestei societati ci si AGA si a reprezentantului nostru in AGA, pentru o serie de deficiente prezentate in raportul de audit.” a spus Dorin Ciustea, consilier judetean

Consilierul Catalin Flutur considera ca instanta va stabili cu exactitate cine se face vinovat de situatie.

Pe 28 noiembrie, 2012 a fost un vot strans, de 19 la 11, si atunci am spus ca niciodata nu vom putea sa incredintam direct societatii Depozitul Ecologic, ci trebuie sa facem licitatie publica. A fost penru prima data cand am fost contra si am fost jignit in sedinta respectiva.” a spus Catalin Flutur

A participat la sedinta si Viorel Coman, director adjunct la societatea Eco Sal. Acesta sustine ca s-au facut presiuni enorme asupra sa de fosta conducerea a Consiliului Judetean in vederea angajarii unor persoane. Fostul director a precizat ca Radu Judele, reprezentant al Consiliului Judetean in AGA la Eco-Sal, a lipsit mereu de la intalniri si nu a facut nimic pentru binele societatii.

Pana a obtine licenta, administratorul judetului nu a facut nimic. De fiecare data cand ne-am adresat, niciodata nu a facut nimic. Cand a fost un control pe Eco-Sal cred ca era la scufundari in Marea Mediterana. Subliniez ca nu am sustinut presiunile politice pe cre le-am avut. Doamna Luiza Alexandru este aici si pot spune ca a fost presiune din partea presedintelui Consiliului Judetean sa il angajam pe sotul doamnei Alexandru prin transfer pe salar de 2500 de lei. Vreau sa va mai spun ca am simtit o presiune din partea presedintelui Consiliului Judetean, si anume ca ne-a trimis la strans sobolani. Domnul presedinte Florin Turcanu ne-a spus ca suntem doi directori, avem secretara ne-a zis sa avem activitate. Am acceptat si aceasta provocare, sunt aici si directori de la Consiliul Judetean si au vazut ca am fost.” a spus Viorel Coman

In cele din urma consilierii judeteni au aprobat proiectul de hotarare si urmeaza ca Radu Judele sa se indrepte in instanta impotriva conducerii Eco Sal in vederea recuperarii celor 93 000 lei.

judele cj

sedinta cj eco sal

 

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
hotel iasi
beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
avocat suceava - hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
oferte hoteluri turcia
oferte last minute egipt
sejur individual
pompe de caldura
montaj tapet
tractari auto nadlac
gradinita sector 1
creer site web Paris
web design Abu Dhabi
apartamente in regim hotelier Iasi
transport persoane Germania
creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
vacante exotice
usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express